Начало Лайфстайл Аз и моето семейство За дома и градината 10 най-често срещани дилеми при декорацията на дома и техните решения (1 част)

10 най-често срещани дилеми при декорацията на дома и техните решения (1 част)

10 най-често срещани дилеми при декорацията на дома и техните решения (1 част) - изображение

Всеки от нас се сблъсква с тях през различни периоди от време, когато декорираме дома си. Истината е, че не всичко е толкова лесно, колкото изглежда и понякога просто достигаме до задънена улица. Тази статия ще ви покаже 10-те най-често срещани дилеми и начините за тяхното решаване.

Как да окачим всички снимки на стената?


Ако имате повече от 2 снимки, то наистина би било предизвикателство да ги окачите правилно. Винаги създавайте някаква въображаема форма, която снимките да следват. Ако са с еднакъв размер, можете да създадете решетка. Ако снимките са с различни размери, можете да използвате това във ваша полза и да направите по-нестандартна форма - например опишете котва, използвайки най-голямата снимка отдолу.

Как да направим вградено осветление по наш вкус?

дом

Вграденото осветление у дома много често не е достатъчно, за да ни донесе нужния уют. Въпреки че е изключително популярно в модерния интериорен дизайн, то не бива да е основното осветление у дома. Можете да балансирате светлината с настолни лампи, намиращи се под нивото на очите, за да създадете подходящата атмосфера.

Можем ли да сложим леглото в ъгъл?


Този въпрос най-често идва, когато разполагаме с малко пространство, което искаме да наредим красиво. Истината е, че е по-добре да избягваме да поставяме леглото в ъгъла, защото това всъщност ще заеме повече място в помещението.

Как да модернизираме кухненските рафтове?

кухня
Най-добрата идея, която бихме могли да ви дадем, е да пребоядисате рафтовете в по-открояващ се от стените цвят. Освен това, можете да пренаредите вещите, намиращи се около самите рафтове.

Как да декорираме малки помещения?


Това е един от най-често срещаните въпроси, но отговорът е, да използваме малкото пространство в наша полза. На първо място не се подвеждайте, че малките помещения изискват малки мебели. Не се притеснявайте да поставяте по-големи предмети и мебели, с които да акцентирате на това, което искате.

Вижте втора част на статията ТУК

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиЗдравни съветиНовиниИсторияЛюбопитноСоциални грижиАнкетиДиетиОрганизацииНормативни актове