Начало Лайфстайл За свободното време Живот и Ум 10 кармични закона, които ще променят живота ви

10 кармични закона, които ще променят живота ви

10 кармични закона, които ще променят живота ви - изображение

ВЕЛИКИЯТ ЗАКОН

Известен е още като Причинно-следствения закон. Той гласи, че ще получим това, което и даваме. С други думи, ако предаваме позитивна енергия и щастие на околните, то и на нас ще ни се отвръща със същото.

ГЕНЕЗИС

Независимо дали хубави, или лоши, нещата не се случват просто така. Те за зараждат успоредно с това, което правим. Раждайки хубави мисли, ще виждаме само такива неща в живота си.

СМИРЕНИЕ

Трябва да приемаме с примирение всичко, което навлиза в живота ни. Не бива да се опитваме да избегнем негативите. Те ще ни застигнат, каквото и да правим. А ако се съсредоточим върху тяхното избягване, твърде вероятно е дори да ни обсебят изцяло.

ИЗРАСТВАНЕ

Имаме контрол само и единствено върху себе си. Не можем да променим околната среда, независимо дали става въпрос за хора, или за природа. Но можем да променим себе си и начина, по който ще приемаме света. Ако искаме да сме в мир със света, първо трябва да бъдем във вътрешен мир със себе си.

ОТГОВОРНОСТ

Ако нещо ни изглежда по някакъв не добър начин, то често казусът се крие в самите нас. Ние отразяваме заобикалящия ни свят. Затова трябва да поемаме отговорност за нещата, които правим, защото ефектът им ще се отрази върху нашето спокойствие.

ВЗАИМОВРЪЗКА

Всичко във Вселената е свързано. Дори нещо да изглежда несъстоятелно, то има някаква минала, настояща или бъдеща връзка с друго явление, което ще запълни неговия смисъл.

По същия начин всяка фаза в живота ни е пряко свързана с друг предходен или следходен период. Затова не трябва да съжаляваме за нищо и никого в живота си, защото той се е появил с причина, макар и още да не сме я открили.

ФОКУС

Човек трудно може да се фокусира върху повече от едно нещо. А започнем ли да се разпръскваме твърде много в задачите си, ще започнем и да се проваляме в някои от тях, а това пробива емоционалната ни стабилност. Тогава започва да навлиза и негативизъм в живота ни.

За да предотвратите всичко това, просто се фокусирайте върху едно нещо. Така си гарантирате 100% успеваемост и 0% негативизъм.

ТУК И СЕГА

Вглеждането в отминалите години ни отдалечава от истинското изживяване на настоящето и личното ни израстване. За да бъдем щастливи и да надграждаме себе си, трябва да се абстрахираме от миналото си.

ПРОМЯНА

Промяната е ключът към израстването. Хората са склонни да повтарят грешките си, докато не се научат от тях и не започнат да променят себе си и начина, по който се справят с живота. Едва тогава е възможна промяната, която е нужна, за да постигнем вътрешната си хармония.

ТЪРПЕНИЕ И НАГРАЖДАВАНЕ

Истинският мир и щастие идват при нас, едва когато се научим да правим това, за което сме създадени. За да стигнем до този момент обаче, трябва да имаме много търпение, да минем през всички изброени закони. Постигнем ли вътрешния си мир, предизвикваме ли само позитиви в живота си, то кармичните награди ще започнат да се появяват в живота ни.

Редактор: Милена Минчева

Източник: powerofpositivity.com

Снимки: pixabay.com

Още по темата:

5.0, 3 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлАптеки