Начало Лайфстайл За свободното време Живот и Ум 10 истории, демонстриращи защо не трябва да прибързвате с преценката си

10 истории, демонстриращи защо не трябва да прибързвате с преценката си

10 истории, демонстриращи защо не трябва да прибързвате с преценката си - изображение

Животът е доста непредвидим понякога; Така че не се учудвайте, ако изведнъж се объркате в убежденията или перспективите си. Това е безупречно нормално, а понякога просто абсурдно и няма дълбок смисъл.

Ето някои истории, които убедително показват, че не всичко на тази планета е структурирано, както сме свикнали да очакваме и вярваме.

1. Бих убила, за такова чувство за хумор

Смятате, че външният вид е основното в една жена? Ха! Моята приятелка се ожени, благодарение на чувството си за хумор. Тя има малки гърди, така че носи подплънки и повдигащи сутиени. Бяхме на плажа и тя грациозно разгъна кърпата си. В този момент горната част на банския костюм падна, наред с подплънките. Тя извика: "По дяволите! Вятърът ми издуха сутиена, заедно с ц***те!" "Човекът до нея се смееше толкова силно, че трябваше да му окажем помощ. Седмица по-късно той й предложи брак.

2. Ето какво значи истински човек

Аз не давам пари на просяци. Това е въпрос на принципи: считам ги всички за лъжци. И все пак един ден видях бездомен човек, за когото нормалното хранене очевидно беше рядкост, да храни бездомни кучета. И не само защото се приближиха до него: той целенасочено се разхождаше, търсейки бедните същества. Това ме докосна толкова много, че го нахраних, а сега го виждам от време на време и му помагам. Той е добър човек с труден живот. Жалко е, че съдбата е толкова несправедлива понякога.

3. Когато има воля, винаги ще има някакъв начин

Синът ми е сляп. Дълго време със съпругата ми не знаехме как да го запознаем със света и да го научим да живее, без да се чувства по-неспособен от останалите. Един приятел ни посъветва да го изпратим в клас по изкуства. Отначало бяхме скептични за това, но шест месеца по-късно учителите ни казаха, че нашето дете има талант, защото може да рисува нещо, което не вижда, докосвайки го. Сега неговите рисунки са излагани на изложби, а чужденците вече купиха няколко от тях. Ето защо, каквото и да се случи в живота ви, не се отказвайте. Винаги можете да намерите изход.

4. Любовта сама намира начини

Мислех едно момиче за грозно и реших да я "тролвам". Създадох фалшива страница на мъж в социална мрежа и я последвах, за да я накарам да се влюби в мен. След това планирах да й се обадя за среща и да не се появя. Докато разговаряхме, разбрах, че е невероятна и се влюбих в нея.

5. Почти заловен

Останах да спя за първи път в къщата на приятелката си. Тъй като тя винаги е на диета, реших да се промъкна в кухнята през нощта, за да не обидя чувствата й. Влязох в кухнята, отворих хладилника, извадих тенджерата и изведнъж чух зад себе си дрезгав глас: "Ядеш ли?" Тенджерата падна на пода. Обърнах се и видях един огромен папагал в клетка, повтаряйки: "Ти ядеш! Ти ядеш! "Моята приятелка стоеше в коридора, плачеща от смях. И казват, че животните не разбират нищо.

6. Това, че не го казва на висок глас, не означава, че не го е грижа

Съпругът ми винаги е бил сдържан човек , който не говори много. Не можех да го накарам да каже: "Обичам те." Приятелите ми постоянно казват, че изглежда студенокръвен. А аз знам колко сантиментален е той всъщност. Неотдавна забелязах, че носи в портфейла си розово оригами, което направих на първата ни среща. Той го съхранява толкова внимателно, страхувайки се да не го повреди.

7. Оказва се, че шефът невинаги е прав

Предполагам, че бях претоварен от работа. Чуках на вратата в продължение на половин час, настоявайки да ме пуснат вътре. Чувах гласове от другата страна, но никой не искаше да отвори. Виках: "Аз съм шефа ти! Искам да отвориш вратата!" Отново шепот. Най-накрая уплашен пазач отвори и каза: "Ако не спреш, ще се обадя на полицията!" Оказа се, че чукам на вратата на банката. Кабинетът ми беше една врата по-нататък ...

8. Момчето, което се срамува да свири пред родителите си

Купихме на сина си китара, но никога не го бяхме чували да свири. Многократно му навиквах: защо ти купихме този инструмент, ако не се използва? Вчера се разболях. Съпругът ми излезе за лекарства, а синът ми сигурно си мислеше, че и аз съм излязла. Тогава го чух да взима китарата и започна да свири (вероятно както винаги). Изсвири толкова красиви неща, а аз се срамувам, че му крещях през всичките тези години.

9. Никога не съди никого толкова прибързано

Започнах да излизам с един мъж. Поканих го вкъщи, надявайки се на романтична вечер, но се отрових със суши и прекарах цяла нощ в банята. Мислех, че с връзката ни е свършено. Когато отворих вратата, той не беше там. Беше си тръгнал ... 20 минути по-късно той се върна с хапчета, газирана вода и лимон. Намерил е аптека на непознато място! Той се грижи за мен, докато не заспах чак сутринта. Прегърна ме, преди да заспя. Истинските мъже все още съществуват!

10. Бито магаре

Омъжих се преди седмица. Снощи моя приятелка остана да спи у нас. Събудих се по средата на нощта от гласове. Съпругът ми не беше в леглото ни, а после чух гласа му от стаята за гости: "Тя няма да чуе нищо! Хайде!" Скочих от леглото, влязох в стаята, готова да убия някого ... те седяха там, играещи шах. Сериозно, шах! Моята приятелка току-що беше изгубила играта, а съпругът ми я убеждаваше да каже "аз съм бито магареее"!

Източник: tapoos.com

По статията работи: Елиза Трайкова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиПсихологияЛюбопитно