Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Шотландско семейство търси бавачка за децата си в обитавана от духове къща

Шотландско семейство търси бавачка за децата си в обитавана от духове къща

Шотландско семейство търси бавачка за децата си в обитавана от духове къща - изображение

Искате ли да изкарате бързи и лесни пари и да изживеете едно свръхестествено приключение? Имаме предложение за вас! Родители в Шотландия търсят бавачка за децата си, която да живее с тях в техния дом, който е обитаван от… духове. Това наистина е така! Или поне според петте детегледачки, които напусналиработа през последната година, като всяка от тях цитира „свръхестествени явления“ като причина.

Можете да спечелите около 50 000 евро много лесно! Всичко, което трябва да направите, е да се преместите в Шотландия, да приготвяте закуска, да подготвяте децата за училище, да ги вземате оттам и да им помагате с домашните работи. Дотук, нищо необичайно, но „уловката“ се крие през нощта. Когато подготвяте децата за сън или им четете приказка, внимавайте за странни шумове, счупено стъкло или мебели, които се движат. Случайно може да се окаже, че някой призрак броди наоколо и ви наблюдава. Невероятно, нали?

"Ще ви бъде предоставена собствена комфортна стая с баня и самостоятелна кухня!", пише семейството. Всичко, което се изисква от вас, е добра глава на раменете ви и чувство на отговорност.

Ако това звучи като идеалната работа за вас, действайте бързо! "Ние се стремим да намерим перфектната дългосрочна бавачка, така че, ако искате да бъдете добре възнаградени на тази вълнуваща позиция, моля свържете се с нас," се посочва в обявата на семейството.

източник: cosmopolitan.com

по статията работи: Илияна Стоянова

 

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиИсторияЛюбопитноСоциални грижиЗдравни съветиТестовеПсихологияНовиниИнтервютаВидеоОрганизацииРецепти