Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Формата на веждите ви, издава тайни за вашия характер

Формата на веждите ви, издава тайни за вашия характер

Формата на веждите ви, издава тайни за вашия характер - изображение

Ако очите са прозорец към душата, то веждите са рамката на този прозорец. Вижте какво разкриват веждите ви за вашата личност.

Обикновени вежди

Вежди

Веждите със средна ширина и дистанция една от друга подсказват, че сте почитател на традиционните ценности. В същото време сте предразположени към прекалено драматизиране на ситуациите – нещо, което кара другите да се радват на компанията ви.

Много дълги вежди

Вежди

Хората с прекалено дълги вежди могат да издържат на всякакъв стрес и са много социални. Те са жизнени индивиди, които притежават неизчерпаеми сили и голямо разнообразие от интереси. Ако принадлежите към този тип, вие винаги решавате проблемите си сами и рядко ги споделяте с другите.

Къси вежди

Вежди

Обръщате голямо внимание на детайлите и отстоявате позициите си. Не обичате да слушате как другите се оплакват за проблемите си, тъй като понякога ви е трудно да се справяте с трудностите на другите. Въпреки това никоя планина не е прекалено висока за вас, това е сигурно!

Гъсти вежди

Вежди

Напълно сте уверени във вътрешните ви сили и външната ви привлекателност. Хората като вас лесно се справят в конфликтни ситуации. Щом си поставите цел, вие сте несломими. Не ви интересува какво другите могат да си помислят за вас, искате да изживеете живота си на макс. Вие сте "свободен дух".

Тънки вежди

Вежди

Много тънките вежди са признак на вътрешна крехкост. Конфликтите не са сред приоритетите ви и успявате да ги избягвате. Какво друго да кажем за вас? Вие сте идеалния слушател и състрадателна душа!

Вежди с висока извивка

Вежди

Дамите с високо извити вежди са чувствителни и подбират хората, с които общуват. Когато ви срещнат за първи път, хората обикновено придобиват грешно впечатление, че сте егоцентрични или дори арогантни. Но истината е, че вие не се откривате напълно пред никой, който не е спечелил доверието ви. Вие сте много критични към себе си и се стремите към перфекционизъм.

Ниски вежди

Вежди

На хората с ниски вежди можете да разчитате във всяка една ситуация. Те обикновено имат завладяваща личност и са способни да изграждат сериозни и дълготрайни връзки.

Триъгълни вежди

Вежди

Острата ъгловата форма на веждите ви говори за динамична личност: вие бързо анализирате ситуацията и взимате бързи решения. Подобна спонтанност може да доведе до нежелани резултати, но има и своите преимущества: хората никога не скучаят в компанията ви! Вие сте родени лидери, вдъхновявате другите  и никога не бягате от отговорност.

Заоблени вежди

Вежди

Подобни вежди са знак за доброта и внимателност. Никога не оставате безразлични към проблемите на хората и винаги сте готови да помогнете на онези в нужда.

Почти прави вежди

Вежди

Веждите без изразена извивка подсказват за аналитично и рационално мислене. "Два пъти мери, един път режи" е мотото, което най-добре описва подхода ви към живота. Въпреки това не се страхувате да изричате на глас истини, които другите предпочитат да подминават.

Диагонални вежди

Вежди

Колкото по-стръмен е наклонът на веждите, толкова по-силни емоции и страсти се таят в душата ви. Вие правите голямо впечатление на всеки, с когото се срещнете. Хората като вас знаят точно какво искат от живота и винаги намират най-краткия път към успеха.

Почти невидими вежди

Вежди

Те се срещат изключително рядко: светлите, редки вежди, чиято форма е трудна за определяне. Това със сигурност е знак за несигурност. Склонни сте да се съмнявате в себе си и своите способности, което в последствие води до плахост и стеснителност. Вие не сте прекалено дръзки, нито агресивни. Съветваме ви да се избавите от вътрешните си съмнения и да разперите крила към нови постижения!

източник: brightside.me

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЗдравни съветиЛайфстайлСнимкиЛюбопитноПсихологияНовиниТестовеСпортАнкетиИсторияДиетиИзследвания