Начало Лайфстайл За свободното време Астрология и Нумерология Трите типа личности със зодиакален знак Риби, които ще срещнете през живота си

Трите типа личности със зодиакален знак Риби, които ще срещнете през живота си

Трите типа личности със зодиакален знак Риби, които ще срещнете през живота си - изображение

На 19-ти февруари слънцето навлезе в съзвездието Риби и независимо дали сте родени под зодиакалния знак, идващите седмици ще са изпълнени с повече емоционални обрати от обикновено. Според астролозите, последните дни от месеца, както и по-голямата част от март, ще са период, изпълнен със силни чувства и интензивни, бурни взаимоотношения. Самите Риби са интригуваща и противоречива група хора, често са описвани както като мъдри и емоционални, така и като затворени и вглъбени в собствените си мисли и преживявания.

Звездните специалисти твърдят, че и двата стереотипа за зодията са верни. Разликата е до каква степен двете основни характеристики (емоционалната ранимост и силно изразената мечтателност) се проявяват в личността Риби. Спрямо този критерий, трите най-често срещани типа са дефинирани и разяснени по-долу.

 

Медиаторът

Медиаторът сред група хора

Този тип хора от зодия Риби са социални и общителни, често срещани в групи или на събирания. Те са тези, които реагират първи като медиатори при възникването на някакъв спор. Изключителни емпати, тези индивиди реагират бързо и своевременно, ако забележат емоционален дистрес в другите. Благодарение на тяхната чувствителност - качество, което се приема за слабост от някои - те успяват да идентифицират и успокоят душевния смут в останалите. Рибите медиатори могат не само да разпознават проблемите, но и да намират компромисни решения в конфликтни ситуации, потвърждаващи техния статут на мъдри съветници.

 

Свръхчувствителната личност

Свръхчувствителната личност

Когато гореспомената емоционална интелигентност не е канализирана в правилната посока, това може да доведе до емоционално пренатоварване. Свръхчувствителните Риби приемат ролята на един съвременен Атлас, носейки товара на света върху плещите си. Ако не винят себе си за нещо, което се объркало, те вероятно се тревожат за това как не са направили достатъчно, за да помогнат. Въпреки силните си притеснения и емоционални кризи, те успяват да се погрижат за себе си и да не рухнат психически. Това, от което този тип Риби се нуждае, е напомнянето, че не е необходимо да поемат всичката вина на света върху себе си.

 

Мечтателят

Мечтателят

Този тип личности винаги малко закъсняват и никога не знаят къде са ключовете им. Обикновено прескачат от тема на тема и забравят за какво говорят. В същото време обаче е възможно с тях да се водят дълбокомислени и интригуващи разговори до късните часове на вечерта. Те са мечтатели, разсеяни мислители, които живеят в свой собствен свят, но това не означава, че са празноглави или неразсъдливи. Напротив, те са едни от най-креативните, иновативни хора, готови да залеят с безброй идеи всеки, който е готов да ги изслуша.


По статията работи: Нора Маркова
Източник: refinery29.com
Снимки: pexels.com

Още по темата:

5.0, 3 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлРецептиЛюбопитноДиетиСнимкиСпорт