Начало Лайфстайл Интимно Любов и секс Това, което наистина се случва по време на секс, обяснява защо "случайният секс" е мит

Това, което наистина се случва по време на секс, обяснява защо "случайният секс" е мит

Това, което наистина се случва по време на секс, обяснява защо "случайният секс" е мит - изображение

Сексът е начинът на природата да накара двама души от противоположния пол да се свържат помежду си по най-магичен начин. В резултат на това сливане се изгражда и разраства енергия.

От тази енергия могат да произлязат много положителни неща, но също толкова отрицателни – ние не можем да изключим и двете възможности. Тези чувства могат да бъдат толкова силни, че да се пропият в цялото ни същество, мислите, ежедневието и начина, по който съдим за света наоколо.

За горното са отговорни хормоните и химикалите в нашите тела, но най-вече ще става дума за духовна връзка, повече от всичко друго. Тази връзка е по-силна от самия секс – в нея мозъкът и тялото се събират в едно.

Знаете, има моменти, в които връзката е толкова силна, че може напълно да обсеби съществуването на някого. Всичко, за което мислите, е този човек и това, което двамата чувствате един към друг в този момент. Това е начинът на тялото да накара хората да се обединяват и създават близост един с друг. Всичко това може да промени начина, по който мислите, чувствате и вземате решения.

Днес в тази статия ще говорим за духовни връзки и за това какво се случва, когато правим секс с някого. Тя няма да е научна статия. Гледната точка в нея няма да е оригинално наша. Ние просто ще изложим една любопитна гледна точка. Повярвайте, ще сте изненадани.

Повечето от нас вероятно знаят, че когато един мъж еякулира в една жена, той оставя своето ДНК вътре в нея. Това се случва всеки път, независимо какъв вид предпазни средства ползвате. 

Почистването след сексуалния акт е необходимост по една проста причина - ако тя [жената] не иска да го "иска" – то тя трябва да го отмие. Ако жената не почисти себе си правилно, то тя ще носи енергията на този мъж със себе си. В резултат тя ще продължава да бъде привлечена от него.

Тук няма да говорим за хормона окситоцин, отговорен за чувството на любов и привързаност, който се отделя всеки път, когато правим секс. Но можем да си обясним всичко по-долу и с него, ако пожелаем. Всъщност, никой не си е правил труда да изследва защо процесът технически се нарича "сношение" или "съприкосновение".

Представката "съ" по същество може да означава, че двама души формират връзка, те свързват енергията помежду си - тоест, случва това "съ".

Наличието на няколко партньора означава объркване в енергиите и тяхното смесване.

Ако жената е взаимодействала с много мъже, с които е изградила такъв съюз; Техните емоционални енергии ще останат с нея. Всеки път, когато тя създава нова връзка, енергията й ще се смесва с всички тези, които тя вече носи. Без съмнение това би могло да обърка много неща в емоционалния живот на тази жена.

В този случай, природата определено не е перфектна, защото горното не се отнася до всичко в живота или до всеки. Човешките същества притежават природно зададени инстинкт и умение у себе си. Ако правите секс с няколко партньора, това може да обърка и създаде вътрешен конфликт и безпокойство.

Няма такова нещо като "приятели с облаги" - независимо колко много го отричате, в процеса се отключва емоционална връзка. И колкото повече го правите, толкова по-трудно е да формирате смислени взаимоотношения. Така че бъдете мъдри в избора на вашите сексуални партньори.

Нужно е да знаете каква душевност носи човекът отсреща, защото тя ще бъде споделена с вас.

Връзките могат да бъдат завладяващи. Когато се съберат правилните "души", това може да има силен ефект върху личността, а връзката да погълне цялото същество на тази личност.

Силата, която се произвежда в нас, е изключително духовно здравословна.

Когато точният човек влезе в живота ви, не можете да го игнорирате, дори да го желаете. Можете да прекарате дни в мисли за този някой, жадувайки го все повече и повече.

Сексуалното привличане е най-силното влечение в човешкото същество.

Това привличане кара човек да развие ентусиазма на въображението, смелостта си и храни волята му с тонове решителност.

В този ред на мисли, сексът със сигурност не трябва да се прави небрежно; Той е нещо, което правите с някого, когото почитате. Ето защо не бива да позволявате на случайни хора да се свързват с вас, това трябва да бъде двупосочна чест.

С правилната връзка вие не можете да осъществите контрол над ума си, вие не можете да си я обясните логично. Когато се осъществи побна връзка, вие нямате никакъв контрол върху мислите и действията си. И не можете да разберете защо правите това.

Казано най-кратко - всеки оставя по нещо в другия. Вие споделяте душевността си с този човек и правенето на такъв избор не е нещо, което можете да определите като "забавен" или "случаен секс".

Когато усетите истинската връзка, тя ще бъде като магия върху вас. Нещо, което ви обгръща и завладява напълно. Няма да има нищо, което да сте изпитали на това духовно ниво, а отсрещният ще се свърже с вас по такъв начин, че ще усетите трансформация във всеки аспект от живота си.

Ще успеете ли някога да изпитате това? Не можем да ви обещаем.

Магията, за която се говори в произведенията на изкуството, а ние често определяме като глупава, безумна и абсурдна - когато я почувствате с някого, то щастието би било неизбежно... Така разправят. ;)

Източник: tapoos.com

По статията работи: Елиза Трайкова

Още по темата:

3.0, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛюбопитноЛайфстайлПсихологияНовиниАнкетиСнимкиИсторияТестовеФизиологияЗдравни проблемиОрганизацииЗдравни съветиНаправления в медицинатаСпециалистиХранене при...Алт. медицинаСоциални грижиЛеченияРецептиБотаникаСпорт