Начало Лайфстайл Интимно Езикът на тялото ТЕСТ: На колко години се чувствате?

ТЕСТ: На колко години се чувствате?

ТЕСТ: На колко години се чувствате? - изображение

Още сте в училище, но се чувствате по възрастни от вашите връстници? Току-що празнувахте рождения си ден (не първият), но смятате, че все още сте на 20 години? Много е разпространено схващането, че нашата биологична възраст се различава от нашата емоционална.

Този тест ще ви покаже, че най-вероятно вашият паспорт (конкретно датата ви на раждане) е фалшив. Вижте на колко години се чувствате наистина. Не се страхувайте от малките или големите числа - те просто показват вашето възприятие за света, а не нивото ви на интелигентност.

Как да си направите този тест: Имате въпроси, а под тях различни варианти. Изберете си конкретна картинка и запишете числото, което е над нея. Накрая съберете всички числа и открийте общия сбор в резултатите.


Изберете групата цветове, която ви привлича най-много.

 

тест

тест

тест

тест


Коя храна бихте искали да консумирате точно в този момент?

 

храна


За какво мечтаете?

 

мечта


Какъв е вашият любим филмов жанр?

 

филм

Кое ново умение бихте искали да научите?

 

умение


Коя е най-неприятната ситуация за вас?

 

ситуация

Как празнувате рождения си ден?

 

рожден ден

 Какви емоции изпитвате, когато мислите за бъдещето?

 

емоции

Кое е идеалното място за почивка?

 

място за почивка


Какво виждате на тази снимка?

 

картина


1. Батман.
2. Срам ме е да го изрека на глас.
3. Нещо друго.
4. Какво изобщо може да се види в това петно ?!


Резултати:


Ако имате между 10 до 19 точки – Вие се чувствате на 9 години. В душата си вие сте още малко и щастливо дете. Вие сте енергични, интересувате се от всичко и сте отворени към света. Вие реагирате емоционално на всяко събитие в живота си и имате нужда от приятели, с които да споделите всичко.


Ако имате между 20 и 29 точки – Вие се чувствате между 15 и 19 години. Вие сте тийнейджър по душа и непрестанно търсите нови емоции. Искате да се разочаровате, да завладеете света и да изследвате себе си и хората около вас. Това е периодът, в който се стремите да намерите мястото си в света.


Ако имате между 30 и 33 точки – Вие се чувствате между 20 и 29 години. Това е велика възраст, защото вие изграждате личността си. Винаги знаете как да действате в дадена ситуация, но и си спомняте перфектно как да се забавлявате.


Ако имате между 34 и 37 точки – Вие се чувствате между 29 и 55 години. Вашето ниво на съзнание е достигнало средна възраст. Знаете, че всяко действие има своите последици и не позволявате на емоциите ви да управляват ума. Това е възраст подходяща за интелектуална дейност и самореализация.


Ако имате между 38 и 40 точки – Вие се чувствате на 55 +. Това е стабилна възраст, в която не доказвате нищо на никого и знаете как да живеете сам. Не носите маска и винаги сте себе си. Философското ви отношение към живота ви държи далеч от излишни мисли и комплекси.

източник: brightside.me

по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлЗдравни съветиПсихологияНовиниСнимкиЛюбопитноТестовеСпортАнкетиИсторияДиетиИзследвания