Начало Лайфстайл Интимно Любов и секс Сърцето на необвързаната майка може да се спечели само от силен и отдаден мъж

Сърцето на необвързаната майка може да се спечели само от силен и отдаден мъж

Сърцето на необвързаната майка може да се спечели само от силен и отдаден мъж - изображение

Отговорностите на необвързаната майка могат да се представят само като един безкраен списък от задължения, който никога не спира да нараства. Тя трябва да осигурява финансово своите деца, да ги предпазва и да ги прави щастливи, да ги възпитава и да им дава добър пример. И всичко това, без да се срине психически или физически. С цялата тази тежест на плещите си, самотната майка едва има време да диша, а какво ли остава за срещи и връзки.

Разбираемо е защо само определен тип мъже могат да спечелят сърцето й и да й предложат отношенията, от които тя наистина се нуждае. Само един истински силен и отдаден мъж може да заслужи любовта на необвързаната майка.

Но какво по-конкретно трябва да знаете за такъв тип отношения?

МЪЖЪТ ТРЯБВА ДА Е НАЯСНО Е, ЧЕ ДЕЦАТА ВИНАГИ СА НА ПЪРВО МЯСТО

Преди всичко останало тя е майка. Каквото и друго да се случва с живота й, дългът към нейните деца винаги ще бъде приоритет. Само мъж, който е достатъчно зрял, за да приеме този факт, може да води подобна връзка. Всеки, разбира се, обича да бъде ценен и издиган в пиедестал, но в подобни на този случаи е просто невъзможно.

ТАКАВА ЖЕНА НЕ СЕ СТГРАХУВА ДА ОБИЧА

Необвързаната майка няма достатъчно време за срещи, но това не означава, че липсата на партньор е по лично желание. Само защото трудно намира нужното време да отдели за един мъж, не означава, че не е заинтересувана от него. Просто тя е твърде заета, за да преследва любовта.

Но ако някой наистина се осмели да прави големи компромиси и да бъде с нея, то със сигурност няма да съжалява. По-редките срещи ще поддържат пламъка на новата връзка много по-дълго време. А кратките откраднати моменти ще остават незабравими и разтърсващи.

ТЯ СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ИСКА НЕЩО СЕРИОЗНО

Необвързаната майка вече е извървяла голяма част от пътя, който тепърва предстои на мъжете, ходещи по срещи.

Ако някой си мисли, че може да се излиза с нея, само за да се забавлява, не е познал. Да имаш връзка с такава силна жена означава да станеш част от забързаното й ежедневие, но без да го натоварваш допълнително, а да го правиш по-леко.

Именно затова само един силен, зрял и отдаден мъж, който може да прави компромиси, да изслушва и разбира, е способен да бъде с необвързаната майка. Но усилията винаги си заслужават, защото с нея спечелва и цяло едно семейство.

Редактор: Милена Минчева

Източник: thepowerofsilence.co

5.0, 3 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияВидеоПсихологияСоциални грижиЛайфстайлНовиниСнимкиИсторияЗдравни съветиЛюбопитноСпортАнкетиХранене при...