Начало Лайфстайл За свободното време Астрология и Нумерология Скорпионът и водолеят са космически свързани

Скорпионът и водолеят са космически свързани

Скорпионът и водолеят са космически свързани - изображение

Всяка комбинация от зодиакални знаци предлага уникални възможности за романтични отношения. Така например, ако една въздушна зодия стане интимна с водна, резултатите могат да са повече от прекрасни.
Необяснимата химия между Скорпионът и Водолеят е породена изцяло от силната предопределена космическа връзка, която имат помежду си.

Какво прави тази връзка толкова специална?

Водолеят е точно това, което Скорпионът винаги търси. Загадъчен и мистериозен той дава на Скорпиона възможност за непрестанен лов и откриване на нещо ново. И макар водният знак да се отегчава лесно, земният е силно мъжки знак и набележи ли си нещо, не спира да го преследва.

Сложната природа на Водолея е достатъчна, за да предизвиква и поддържа интереса на Скорпиона, който не се задоволява с повърхностни отношения. Все пак той е силно чувствителен и мислещ. Не би се влюбил в човек, който няма същия многолик и сложен поглед върху живота.

Скорпионите са изключително силни зодиакални знаци. В случай, че не получат разбиране от човека до тях, ще си тръгнат веднага, без да им мигне окото.

А това всъщност се случва често. Хората не винаги разбират сложния ум на Скорпиона. Имате ли близък, роден под този знак, то внимавайте дали не изглупявате много пред него. Преди да се усетите, ще ви е отхвърлил от живота си.

За щастие Водолеят има способността да предразположи, изслуша и най-вече да разбира Скорпиона по-добре от всеки друг. Един зрял Водолей би познал Скорпионът, преди още да се е запознал с него. Просто енергиите им са свързани. Влязат ли в стая, химията помежду им е толкова силна, че се усеща от всички. Тази силна връзка може да пробие и метал. Няма други две зодии, които да са толкова силно обвързани една с друга.

Скорпионът се чувства най-добре на места, изпълващи го с емоции и вълнения, а Водолеят – с размисли и екзистенциални въпроси. Когато са заедно, те се чувстват повече от пълноценни. Могат да споделят историите си, знаейки, че насреща ще срещнат разбиране и адекватна обратна връзка.

Със сигурност може да се твърди, че двете зодии не си приличат много, но тяхната пресечна точка е именно в различията им. Скорпионът е един от малкото зодиакални знаци, който може да разчете мислите на Водолея, както и обратното.

Тези два знака се привличат като магнити. Необичайно сполучливата връзка може би се корени във факта, че емоционалните им състояния са сходни. Те си взаимодействат по един изключително внушителен начин, създавайки необикновени нюанси.

Редактор: Милена Минчева

Източник: mysticalraven.com

Снимки: freepik.com

Още по темата:

5.0, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлРецептиЛюбопитноДиети