Начало Лайфстайл Аз и моето семейство Родителите споделят най-смущаващите моменти, причинени от децата им

Родителите споделят най-смущаващите моменти, причинени от децата им

Родителите споделят най-смущаващите моменти, причинени от децата им - изображение

Сайт за родители задава въпроса: "Кое е най-смущаващото нещо, което детето ви е причинявало?". Повече от 1500 души описват своите преживявания. Ето и 13 от най-запомнящите се:

1. Веднъж, докато бях в пробната на един магазин, дочух как едно момче казва на майка си: "Мамо, купуваш този бански, защото миналата година пръдна в стария си ли?"

2. "Мамо, моля те не ме продавай в Крейгслист (централизирана мрежа от онлайн градски общества, включваща безплатни обяви и форуми на различни теми), ще бъда послушен!"

3. По време на развода ми, бях с децата в един супермаркет, когато реших да взема бутилка вино. Тогава дъщеря ми се разкрещя: "О, виж, мама отново е тъжна".

4. След като купих на сина си от новите дървени играчки, които пожела, той се провикна на шофьора на таксито: "Почакайте, имам дърво в панталоните си!"

5. Веднъж дъщеря ми извика в магазина "Обичам вагина!". Всички се обърнаха, но нямаше как да им обясня, че тя имаше предвид лазаня - защото това щяхме да ядем за вечеря.

6. Свещеникът застана срещу кръщелника ми за втори път, за да изпълни кръщенето му и точно преди да започне да говори, 5-годишният ми син извика: "О не, не отново!"

7. Синът ми се чувстваше зле, затова че се изпуска в гащите си и за да го успокоя му казах, че се случва на всеки, дори и на мен. На следващия ден, когато отидохме в детската градина, той каза на учителката: "Вчера се изпуснах в гащичките си, но няма проблем, защото на мама й се случва всеки ден."

8. Веднъж синът ми дойде при мен и ми каза: "Мамо, знаеш ли, че има хора, които не искат деца?". Аз го попитах как е разбрал това, а той ми отвърна: "Купуват коли само с 2 врати!"

9. По време на бременността си ми се наложи да посетя гинеколога си с малката ми дъщеря. Когато легнах за преглед, дъщеря ми беше изумена и извика: "Мамо, как може да показваш вагината си на всеки?"

10. В църквата 4-годишната ми дъщеря се развика пред всички: "Мамо, знаеш ли, че дупето на котката се нарича анус?"

11. Работех като доброволец в едно училище, където трябваше да разказвам за деня, в който американците са били окуражавани да спрат пушенето за ден. Тогава едно момче се обади и каза, че приятелят на майка му пуши в дома им, но само когато "татко е в командировка".

12. "Мамо, задникът на тази жена е по-голям дори и от твоя."

13. 9-годишната ми дъщеря: "Татко, мама казва, че приличам на теб. Не мога да разбера. Това истина ли е?"

 

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияПсихологияЛайфстайлСоциални грижиНовиниОрганизацииЛюбопитноЗдравни съветиСнимкиТестовеИнтервютаВидеоРецептиИсторияСпециалистиСпортАлт. медицинаАнкетиХранене при...ОбразованиеЗаведенияНормативни актовеКлинични пътекиИзследванияЛеченияБотаника