Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Река свързва стаи в луксозна къща в Маями

Река свързва стаи в луксозна къща в Маями

Река свързва стаи в луксозна къща в Маями - изображение

Може би си мислите, че да имате басейн в къщата си е лукс. А какво ще кажете, ако през нея тече истинска река. Да, правилно чухте!

Река свързва стаи в луксозна къща в Маями

Тя е дело на архитекта Алфред Паркър, а цената й е 2 милиона щатски долара. Според имотния регистър къщата е толкова фантастична, че има свое име: "Woodsong" (в превод "Песен на гората“).

Река свързва стаи в луксозна къща в Маями

Реката, преминаваща през къщата, позволява на обитателите да преплуват буквално от всекидневната до трапезарията. Те могат и да гребат до спалнята, когато са прекалено изморени да ходят например.

Река свързва стаи в луксозна къща в Маями

В луксозния дом има и спалня, която се намира на третия етаж, библиотека и спалня на открито. И ако се отегчите от реката, може да се потопите в басейна или да посетите сауната. Екзотична градина, палми, езеро с риби и водопад допълват интериора.  Да, това определно къща на мечтите!

Река свързва стаи в луксозна къща в Маями

Тя не е единственият имот във Флорида, който има река. Селин Дион продаде луксозното си имение на остров Юпитер през май за сумата от 38.5 милиона долара. Къщата разполага с река, частен плаж, игрище за тенис, воден парк и малка къщичка, построена на дърво.

По статията работи: Илияна Стоянова

Източник:housebeautiful.com

Снимки: miami.curbed.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиИсторияЗдравни съветиЛюбопитноСоциални грижи