Начало Лайфстайл За свободното време Астрология и Нумерология Раздялата и Водолея

Раздялата и Водолея

Раздялата и Водолея - изображение

Способността на Водолеите да изключват чувствата си означава, че - за разлика от обикновените смъртни – колкото и лошо да е положението, те рядко се ядосват и обикновено са в състояние да поглеждат на нещата по безпристрастен и логичен начин. До тук добре, но тъй като тази откъснатост на Водолеите може да ги направи да изглеждат по-скоро студени и незаинтересовани, това е основната причина за раздяла с хората, родени под този знак.

Особено предизвикателство за по-несигурните в себе си хора е привидната неспособност на Водолея да изпитва ревност. Като непривърженик на притежанието или силовите игри, той е щастлив да ви позволи да правите своите неща, без да се намесва. Лесно е това да се тълкува погрешно като липса на емоционална ангажираност. Любовта и свободата вървят ръка за ръка за Водолея. Рядко партньор Водолей ще се опита да ви "притежава" и от своя страна никога няма да бъдете в състояние да "притежавате" него.

Ако зарежете Водолей, често причината ще бъде нуждата им за лична свобода и чувството, че никога не сте на първо място в живота им. Ако търсите взаимоотношения, в които да прекарвате по-голямата част от времето си един с друг, Водолеят е вероятно грешен избор за вас. Водолеят никога няма да се откаже от своята огромна социална мрежа, заради никого - дори и за вас!

Това, което трябва да се разбере, е, че опитът да ограничите Водолей неизбежно води до голяма беда. Управляван от Уран, планетата на свободата и експериментирането, това не е знак, който някога може да бъде притискан или манипулиран. Водолеите изискват пространство, за да могат да се мешат свободно с всякакви видове хора, когато и където си искат. Направете грешката да се опитате да ги затворите "в кутия" или да ги ограничите от техните приятели и те най-вероятно ще се отправят направо към вратата.

Ако Водолей ви изостави, то причината често е, че сте били твърде нуждаещи се, имали сте твърде много изисквания или сте търсили твърде много подкрепа. Водолеят, най-независимият от всички знаци, има твърде малко време за хората, които непрекъснато търсят рамо върху, което да поплачат и имат склонност винаги да се опират на останалите. За да задържите интереса на Водолея и да предотвратите евентуалното му отегчение от вас, вие трябва да бъдете готови да бъдете себе си и да поддържате интелектуалното забавление.

Другото най-отблъскващо нещо за повечето Водолеи е всякакъв вид фанатизъм и нетолерантност. Ако проявите невежество и предубеденост или се опитате да се държите като превъзхождащ останалите, Водолеят ще загуби уважение към вас и с удоволствие ще ви постави на мястото ви. Този новаторски знак изисква най-високи стандарти от своите приятели и любовници: суетата, високомерието и всякакъв вид нечестност са до голяма степен непростими в неговата книга.

Вашата най-добра тактика да спечелите Водолей обратно е да го играете небрежно и просто да го пуснете. Да се опитвате да задържите Водолея е сигурен начин да го отблъснете по-далеч, а драмата, обвиненията и мръсните номера единствено ще събудят презрението му. Шансовете са или рано или късно да се върне при вас, или най-малкото да останете приятели. Водолеите са най-склонни към внезапни обрати. Точно когато най-малко го очакваме, може да откриете, че те са готови да се върнат отново при вас!

Снимка: hercampus.com

Още по темата:

5.0, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияПсихологияЛайфстайлЗдравни съветиЛюбопитноСнимкиРецептиДиети