Начало Лайфстайл За свободното време Живот и Ум Психометричен тест: Светец или грешник сте? (резултати)

Психометричен тест: Светец или грешник сте? (резултати)

Психометричен тест: Светец или грешник сте? (резултати) - изображение

КЪМ ВЪПРОСИТЕ ТУК >>>

Оценка

Дайте си 2 точки за всяко "а", 1 точка за всяко "б" и 0 точки за всяко "в".

Седемте смъртни гряха Седемте добродетели 
мързел милосърдие
гняв вяра
алчност сила на духа
завист надежда
лакомия страведливост
похот благоразумие
горделивост въздържание

40-50 точки

Определено сте светец, с много високи морални ценности и сте истински добър самарянин.
Разбира се, проблемът, а вероятно вече го знаете, е в трудностите и напрежението, които поемате, за да спазвате високите стандарти, които сте си поставили. Това понякога може би ви тревожи.
Основното, което трябва да запомните, е, че всеки е различен; че не всеки може да води живот с такива стандарти и че този, който има различни от вашите стандарти, не е непременно грешен. Толерантността също е важна добродетел, тъй като е израз на философията: "Живей и остави и другите да живеят."

25-39 точки

Нито сте светец, нито – грешник и до голяма степен водите живот по средата на познанието за това кое е правилно и кое – грешно, като същевременно нямате нищо против от време на време да "разпуснете", за да сте малко поне авантюрист и купонджия.
Сигурно е, че всеки от нас е светец в някои отношения и грешник – в други; само дето някои от нас са повече светци, отколкото грешници, а други – повече грешници, отколкото светци.

По-малко от 25

Вие определено сте грешник, който е зарязал ореола си, ако изобщо някога сте имали.
Това обаче не ви прави непременно лош човек. Най-малкото не ви липсва честност, защото в противен случай бихте отговорили другояче на горните въпроси и бихте получили резултат, който да ви постави в средната класация.
Вероятно мислите, че се наслаждавате изцяло на живота, но ще ви е от полза, ако проявявате малко повече скромност и проумеете, че има хора, които не могат да са като вас и се нуждаят мъничко от вашата помощ.

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиЗдравни съветиТестовеПсихологияНовиниСпортЛюбопитноИсторияАнкетиДиетиМедицински изследванияХранене при...Алтернативна медицинаЛеченияОрганизацииСоциални грижиСпециалистиИнтервютаЗаведенияНормативни актовеБотаникаОбразование