Начало Лайфстайл За свободното време Живот и Ум Писмо до Рая: 7- годишно момче с трогателни думи към починалия си баща

Писмо до Рая: 7- годишно момче с трогателни думи към починалия си баща

Писмо до Рая: 7- годишно момче с трогателни думи към починалия си баща - изображение

За да станете герой, не е нужно да притежавате специални сили или да носите маска. Освен това не е нужно да спасявате град от злодеи. Големите неща обикновено са тихи и незабележими за много хора. Но това ги прави важни. Да вършиш велики неща изисква просто добро сърце и готовност да помогнеш.

"Господин пощальон, може ли да занесете това писмо на моя татко в Рая за неговия рожден ден?" Тези думи са част от бележка, оставена заедно с писмо ( с точен адрес) в пощенската кутия на 7-годишно момче, което има простичко желание – да изпрати на баща си писмо. И надеждата – че неговият ангел ще го получи. Бащата на 7-годишния Джейс умира преди известно време, но малкото момче вярва, че той го гледа отгоре. 

Няколко дни по-късно момченцето получава писмо от Британските кралски пощенски служби със следния текст: "Доста ни беше трудно да избегнем звездите и други обекти в Галактиката по пътя ни към Рая, но с удоволствие ти съобщаваме, че твоето важно писмо бе доставено успешно. Наясно сме колко е важна тази пратка за теб и затова продължаваме да правим всичко по силите си, за да доставим пощата ти до Рая."

Този мил жест от страна на служителите в пощата ще разтопи и най - силното сърце. То възстановява нашата вяра в човечеството и доказва, че има хора на тази планета, които няма да игнорират молбата на детето да положат усилия, за да помогнат на неговата мечта да се сбъдне.

И ако тази история ви се струва като излязла от книга, то се лъжите. За нея разбираме от пост в социалната мрежа от майката на малкия Джеймс. След като прочита отговора от пощата, тя го публикува в социалните мрежи, за да благодари на служителите.

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: brightside.meОще по темата:

5.0, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСоциални грижиНовиниЛюбопитноСнимкиЗдравни съвети