Начало Лайфстайл Интимно Любов и секс Онлайн мачовците, които могат да превърнат живота ви в кошмар - част 1

Онлайн мачовците, които могат да превърнат живота ви в кошмар - част 1

Онлайн мачовците, които могат да превърнат живота ви в кошмар - част 1 - изображение

Проучването през 2013 г. показва, че почти една трета от съвременните двойки комуникират онлайн в различни социални медийни платформи, в чатове, форуми и специализирани уебсайтове. Интернет комуникацията се превърна в ежедневие и  дори вече не изпитваме притеснение, че разговаряме с маниак. Не всички последвали срещи и взаимоотношения обаче приключват добре и често можем да съжаляваме за времето, което губим с грешните хора.

Представяме ви онлайн мачовците, които е малко вероятно да изградят стабилна връзка. По-скоро ще превърнат живота ви в кошмар. Някои от тях искат да ви използват и да изчезнат, а други няма да ви оставят на спокойствие, дори когато искате.

Господин за една нощ

гол мъж

Снимка: голо тяло: на плажа, в басейна или просто у дома. Повечето от фотографиите не показват лицето му.

Информация: Възраст и работа (често работата не е реална). Обикновено пишат, че ще прекарат само три дни във вашия град и търсят хора, с които да "се забавляват".

Поведение: Той ще каже, че се е влюбил във вас и че сте различна от другите момичета. Но всичко това служи само за една цел. Той може да е директен за намеренията си, може да ви покани в ресторант, а след това ще ви покани в хотел.

Какво да направите: Игнорирайте съобщенията му. Ако искате да се "забавлявате" с непознат, не забравяйте за вашата безопасност. Например, кажете на приятел къде отивате и с кого.

Фен на животни и деца

мъж с куче

Снимка: с домашни любимци, най-вече с кучета. Снимки с по-малки братя/сестри, деца на приятели.

Информация: За да сте сигурни, че разбирате колко много обича животните и близките си, той ще повтори това в описанието на профила.

Поведение: Интернет е пълен със статии, в които собствениците на домашни любимци са семейно ориентирани. Ето защо някои момчета използват кучета, за да създадат впечатление, че са много любезни и грижовни. Те се надяват, че ще бъдете привлечени от това и няма да забележат недостатъците ви.

Какво да направите: Опитайте се да говорите възможно най-малко за животни и деца и да разберете какви други интереси има в живота си. Характерните черти, които човек крие, могат да бъдат неприятна изненада за вас в бъдеще.

Спортна натура

спортна натура

Снимка: Фитнес, мускули, бягане и футбол.

Информация: Той може да спомене, че търси момиче без лоши навици, че се събужда много рано и получава енергия от Слънцето.

Поведение: Той ще ви разкаже за своите спортни постижения и духовни практики - йога, медитация.

Какво да правим: Няма нищо лошо в здравословния начин на живот, но понякога крайностите не са ок. Такива хора могат да очакват да приемете изцяло техния начин на живот и да го следвате. Те ще ви накарат да станете в 5 сутринта и да бягате всяка сутрин. Но има ли нещо истинско в тях, или начинът им на живот е само маска, която скрива празнотата?

Купонджия

купонджия

Снимка: Разбира се, от нощни клубове.

Информация: алкохол, партита.

Поведение: Такива хора често ще ви поздравяват, както й ще ви разкажат истории за своя супер интересен живот.

Какво да направите: Ако търсите сериозна връзка, нямате нужда от такъв човек. Обикновено само емоционално незрели хора се държат по този начин. Те не могат да вземат решения и рядко мислят за утре.

Автомобилният фен

мъж

Снимка: "Аз в колата", "Аз в близост до колата", "Това е моята кола".

Информация: От каква информация имате нужда? Той има кола!

Поведение: "Хей, маце, искаш да отидем на разходка?" И разни такива неща.

Какво да направите: Разбира се, добре е човек да има достатъчно пари, за да си купи кола. Но ако няма с какво друго да се гордее, наистина ли имате нужда от такъв човек?

Вижте втора част на статията ТУК

По статията работи: Илияна Стоянова

Източник: brightside.me

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлПсихологияНовиниСоциални грижиЗдравни съветиЛюбопитно