Начало Лайфстайл Интимно Любов и секс Онлайн мачовците, които могат да превърнат живота ви в кошмар - част 2

Онлайн мачовците, които могат да превърнат живота ви в кошмар - част 2

Онлайн мачовците, които могат да превърнат живота ви в кошмар - част 2 - изображение

Проучването през 2013 г. показва, че почти една трета от съвременните двойки комуникират онлайн в различни социални медийни платформи, в чатове, форуми и специализирани уебсайтове. Интернет комуникацията се превърна в ежедневие и дори вече не изпитваме притеснение, че разговаряме с маниак. Не всички последвали срещи и взаимоотношения обаче приключват добре и често можем да съжаляваме за времето, което губим с грешните хора.

Представяме ви онлайн мачовците, които е малко вероятно да изградят стабилна връзка. По-скоро ще превърнат живота ви в кошмар. Някои от тях искат да ви използват и да изчезнат, а други няма да ви оставят на спокойствие, дори когато искате.

Господин перфектен

мъж

Снимка: Професионални снимки пред красиви места и в различни градове.

Информация: Няма достатъчно място за информацията за него: той пътува, той е атлетичен, прави снимки, помага на нуждаещите се.

Поведение: Всички ваши интереси случайно ще съвпадат. Ще кажете, че обичате готвенето - той ще каже, че експериментира и готви нещо ново всеки уикенд. Обичате рисуването - той ще каже, че и той го прави: картините му дори са спечелили много награди.

Какво да направите: Няма такова нещо като съвършен човек. Този тип просто иска да изглежда идеален, което може да означава, че има сериозни психологически проблеми. Най-вероятно той ще бъде много манипулативен и нарцистичен. Така че, не вярвайте на това псевдо-идеално нещо.

Офис служител

мъж в костюм

Снимка и информация: Обикновена. Той може да спомене, че не е женен.

Поведение: Той е онлайн само през работно време и никога след 18 часа. Опитва се да получи някои интимни подробности от вас и ви моли да му изпратите ваши полуголи снимки, които трябва да види точно сега.

Какво да направите: Не се страхувайте да бъдете директни и да го попитате какъв точно човек си търси. Най-вероятно това е редовен служител в офиса, който е отегчен от работа и просто "убива" времето като си пише с вас.

Неразбраният гений

мъж

Снимка и информация: Списък с предимства, може би той споменава, че има проблеми с доверието и че сърцето му е било разбито.

Поведение: Той ще направи всичко възможно, за да се опита да изглежда прекрасен във вашите очи. Ако не отговорите незабавно на неговите съобщения или откажете да среща в кафене, той ще започне да се оплаква, че всички жени са същите, без дори да ви даде шанс да докажете обратното.

Какво да направите: Помислете за вашите проблеми, не за нечии други. Такова поведение е нормално за нарцисистите. Те играят ролята на жертвата и мислят, че всеки им дължи обяснения. Ако не искате да си губите време, незабавно прекратете разговора. Можете да му препоръчате да посети психолог, но е малко вероятно да ви послуша.

Манипулатор

манипулатор

Снимка и информация: Нищо необичайно

Поведение: Профилът може да не е подозрителен, а човекът да изглежда искрен и заинтересован. Но когато сте заети, той ще ви залее от съобщения или ще ви обиди, че не отговаряте. Той също може да се окаже манипулатор: ще ви слуша внимателно, но всъщност той ще се опита да разбере повече информация за вас и да потърси вашите слаби места. И след това той ще изчезне. 

Какво да направите: Ако забелязахте, че диалогът става монолог или че е студен и изведнъж топъл, просто му кажете, че не искате да продължите комуникацията. Ако той започне да ви обижда или заплашва, просто го блокирайте.

Кой тогава?

Въпреки че онлайн запознанствата са изключително популярни в днешно време много е  трудно да се научат подробности за живота на някого само от профила му в социалните медии. И първото впечатление често е погрешно.

Психологът Мередит Злат ви съветва да обърнете повече внимание на мъжете, които предлагат среща в удобно за вас време, онези, които подкрепят темите за разговор, които искат да ви опознаят и не говорят само за себе си.

Нормален човек започва разговор с "Здравей" вместо неподходяща шега. Продължете отношенията с хората, които не крият информация за мястото, където работят, тяхната възраст, семейното положение и целите си.

Вижте първа част на статията ТУК

По статията работи: Илияна Стоянова

Източник: brightside.me

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлНовиниПсихологияСоциални грижиЗдравни съветиЛюбопитно