Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Новост: "Банка на добротата" отваря в Русия

Новост: "Банка на добротата" отваря в Русия

Новост: "Банка на добротата" отваря в Русия - изображение

Група от руски активисти стигат до невероятна идея! Те стартират проект за мотивиране на хората да си помагат взаимно. Проектът се нарича Bankdobra.com. Павел Санаев - руски писател и режисьор - е един от участниците в този проект!

В bankdobra.com ище намерите купони, наподобяващи банкноти. Тези купони казват "благодаря" на много различни езици, можете да си ги закупите на определена цена и да ги изпращате на хора, на които сте благодарни!

Или за благотворителност ...

Според новините на Sputnik, печалбата от тези купони се дарява на благотворителни организации.

И това е начинът, по който не само получавате шанс да кажете "благодаря", но също така да помогнете на благотворителни организации.

Хубаво е да получите нещо повече от просто думи.

Павел Санаев обяснява за раждането на проекта: "Така ние започнахме да правим кратки филми за този проект и онлайн създадохме този сайт, наречен bankdobra.com. След това открихме инвеститор от Швейцария, който закупи 20% от проекта и с помощта на тези пари ние наехме много добре образовани уеб конструктори, които всъщност създадоха тази система."

Той също добавя, че тъй като проектът е съвсем скорошен много малко хора знаят за него. "Хубаво е, когато някой ти дава повече от само думи и имате от тях него, което всъщност изглежда като сувенир", разказва Санаев.

Говорейки за бъдещето на този проект, той казва още: "Бихме искали да видим нашите билети по целия свят." А светът се нуждае от по-обединяващ, любящ и грижовен манталитет!

Източник: onedio.co

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияПсихологияЛюбопитноЛайфстайлСнимкиНовиниАнкетиСпортСоциални грижиИстория