Начало Лайфстайл Интимно Любов и секс Не бъдете с човек, за когото не сте приоритет

Не бъдете с човек, за когото не сте приоритет

Не бъдете с човек, за когото не сте приоритет - изображение

Почти всеки човек е преживял връзка, в която не е бил достатъчно ценен. А има хора, които продължават да бъдат в такива взаимоотношения твърде дълго време, поставяйки себе си в позицията на винаги страдащи и потърпевши.

Но такъв тип контакт единствено могат да ви навредят. Това са токсични връзки, които, тровейки живота ви, малко по малко ви го отнемат. В крайна сметка обаче имате един живот и не трябва да го пропилявате с човек, който дори не се сеща да ви попита от какво имате нужда.

ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЕ ОТДАЛЕЧИТЕ ОТ ХОРА, КОИТО НЕ ГИ Е ГРИЖА ЗА ВАС?

Истината е, че връзките, независимо дали приятелски или романтични, са като танго. А за танго са нужни двама… двама емоционални зрели индивиди, които да създадат и поддържат дългосрочна и благоприятна свръзка.

Да се разделите с човек, с когото сте били дълго време, с когото сте мечтали за общо бъдеще, и с когото настоящето ви обвързва твърде много, е изключително трудно. Изисква се много смелост и сила, за да направите такава огромна промяна.

Но ако този човек, не гледа на вас като на приоритет, той се оказва просто загуба на време и хабене на ценна енергия.

За такъв човек може да рискувате целия свят, но ако той не се е вълнувал от вас, нищо не е способно да го накара да започне сега. Единственият начин да помогнете на себе си е като отрежете емоционалното обвързване. И колкото и трудно и болезнено да ви се струва да поемете тази крачка, страданието, което той ви причинява ежедневно, е много по-вредно.

Веднъж осмелите ли се, преодолявайки болката от раздялата, ще започнете да се чувствате много по-добре, тъй като нямате човек до себе си, който да не ви оценява, а дори понякога да ви омаловажава. Едва тогава ще прозрете и ще видите клетката, в която сте били толкова време. Така че, не се колебайте повече.

Ако сте чакали знак, то приемете попадането на тази статия като такъв.

Спрете да се раздавате за хора, които не се вълнуват от вас. Спрете да приоретизирате тези, които дори не се сещат да питат за вас. Просто спрете!

МОЖЕ БИ СЕ КОНЦЕНТРИРАТЕ ВЪРХУ ГРЕШНИТЕ ХОРА

Вместо да пестите енергията и чувствата си, споделяйки ги с хората, които ви обичат и заслужават, вие хвърляте на вятъра частици от себе си всеки ден.

Трябва да осъзнаете кои са наистина важните личности във вашия живот. Но за да достигнете до тях, преди всичко трябва да се обърнете към себе си. Вие сте единствения човек, който истински знае кое е добро лично за вас, както и кое е лошо. Вие сте този, който трябва да реши с какви хора да споделя времето си. И когато започнете да се концентрирате върху правилните хора, всичко ще започне да се променя.

Енергията и вибрациите, които изпитвате и изпращате във вселената, ще се връщат по-силни от всякога. Когато сте щастливи и дарявате това си щастие и своята добрина, то ще продължи да ви се връща.

Осъзнаете ли това на практика, ще започнете да разбирате защо е толкова важно да бъдете селективни, когато става въпрос за хората в живота ви – приятели, познати и най-вече партньори.

Редактор: Милена Минчева

Източник: thepowerofsilence.co

Още по темата:

5.0, 6 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛюбопитноЗдравни съветиПсихологияЛайфстайлТестовеАлт. медицинаЛеченияСнимкиИсторияНовини