Начало Лайфстайл За свободното време Туризъм и отдих Младо семейство напуска работа и обикаля по света, за да печели пари

Младо семейство напуска работа и обикаля по света, за да печели пари

Младо семейство напуска работа и обикаля по света, за да печели пари - изображение

Колет и Скот Столър са младо семейство, което решава да промени коренно ежедневието си. И двамата напускат работните си места и се впускат в едно лудо пътешествие. Те обикалят целия свят и посещават екзотични дестинации. С течение на времето успяват да превърнат хобито си в доходоносен бизнес.

Всичко започва в деня, когато младото семейство взема решение да пътешества по непознати места, след като се завръща от сафари в Южна Африка. Съпрузите напускат работа, дават под наем дома си, продават колите си и се отправят на едно 7-месечно пътуване, което се превръща в тяхната нова професия.

"Уморихме се от еднообразния и скучен начин на живот и решихме, че искаме да изживеем личния си сън", споделят те.

Младо семейство напуска работа и обикаля по света, за да печели пари

Към днешна дата Скот и Колет са посетили над 70 страни, но разкриват, че остават „лудо влюбени“ в Южна Африка и Нова Зеландия. Харесват също Истанбул и Амстердам.

Двамата решават да стартират собствен блог "Romaroo", в който да разказват в подробности приключенията си. Те правят видеа, снимки и текстове за туристически реклами, които спонсорират техните пътувания. 

Младо семейство напуска работа и обикаля по света, за да печели пари

"Пътешествията засилват все повече връзката ни. Меденият ни месец никога няма да приключи. Ние станахме още по-привързани един към друг, изградихме силно доверие и приятелство", разкрива младото семейство.

На пръв поглед всичко при тях е перфектно – наздравици с чаши шампанско пред Айфеловата кула, излежават се прегърнати по плажовете, спускат се с каяк в тюркоазените води.

Младо семейство напуска работа и обикаля по света, за да печели пари

На снимките всичко изглежда идилично и прекрасно, но какво се крие зад тях?

Колет и Скот признават, че по-голямата част от времето си на тези приказни места, отделят за заснемането на необходимия брой фотографии.

Те се наричат инфлуенсъри и сигурно на всеки средностатически служител неволите им ще се сторят абсурдни. Броят на хората с такива профили е огромен, а аудиторията е ограничена. Скот споделя за трудното начало и борбата за клиенти. От общо 50 предложения към клиенти само едно или две са приети в началото. "Трябва да си упорит и амбициозен, за да успееш в този бизнес", разкрива той.

Младо семейство напуска работа и обикаля по света, за да печели пари

Те взимат около 2000 долара на публикация и печелят около 200 000 долара на година. Голяма част от средствата влагат в бизнеса. Към днешна дата си партнират с редица туристически организации, хотели и сключват договори с тях за описание и заснемане на пътуванията им.

По статията работи: Илияна Стоянова

Източник: dailymail.co.uk

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайл