Начало Лайфстайл Аз и моето семейство Мама, тате и аз Марсия и Мили - близначките от различни раси

Марсия и Мили - близначките от различни раси

Марсия и Мили - близначките от различни раси - изображение

Марсия и Мили Бигс се раждат през юли 2006г. Към днешна дата те са на 11 години. Момичетата са близначки от различни раси и следователно те не си приличат. Това е феномен, който е възможно да се случи едно на милион. Всъщност, те са деца от смесен брак. Баща им е от Ямайка, а майка им е европейка.

малки бебета

Когато се раждат двете момичета са с бял цвят на кожата, но постепенно кожата на Мили започва да става все по-тъмна, а  на Марсия си остава бяла. Така Марсия наследява яркосините очи, светлата кожа и русата коса на майка си, докато Мили прилича на татко си Майкъл. Тя е с тъмен цвят на кожата, тъмнокестенява коса със ситни къдрици.

близначета

"Няколко месеца след раждането промените настъпиха. Мили започна внезапно да потъмнява и мислехме, че същото ще се случи и с Марсия. Ние никога не сме се притеснявали от този развой на събитията. Просто приехме нещата. Казахме си – няма проблем едното ни дете да е с тъмен цвят на кожата, а другото със светъл“, споделят родителите на близначките.

„Когато споделя с околните, че децата ми са близначки те ме гледат с недоверие. Много хора не вярват. Дори техните учители. Радвам се, че двете изглеждат точно по - този начин. Те са прекрасни, невероятно красиви и интелигентни. Те са различни от останалите“, разкрива майка им Аманда. Тя допълва, че освен разликите в кожата, те нямат други различия и тя се гордее с тях всеки ден.

близначки

"Аз съм посветила живота си, за да се грижа за тях. Те са моите съкровища и аз имам честта да ги виждам как израстват и се променят заедно“, споделя още тя.

Двете момичета са много ученолюбиви и скоро им предстои да започнат да учат в ново училище. Те с нетърпение очакват този ден.

близнаци

Аманда разкрива, че е провела няколко срещи с директора и ръководството на учебното заведение, за да обясни на какво се дължат различията между близначките.

"Обясних в училището, че макар и да са близнаци, те не са еднакви. Надявам се, че тази среща ще помогне да се преодолее всяко неудобство", споделя още майката.
Тя заключва, че хората са и ще продължават да бъдат удивени от Марсия и Мили и смята, че „това е просто фантастично“.

източник: mirror.co.uk

по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлНовиниСнимкиЛюбопитноПсихологияРецептиДиети