Начало Лайфстайл Аз и моето семейство Семейни ритуали и традиции Малко момиче се превъплъщава в борбени жени, за да насърчи баба си в борбата й с неизлечима болест

Малко момиче се превъплъщава в борбени жени, за да насърчи баба си в борбата й с неизлечима болест

Малко момиче се превъплъщава в борбени жени, за да насърчи баба си в борбата й с неизлечима болест - изображение

Всичко започва, когато бабата на Скаут е диагностицирана с рак на гърдата.

Когато косата на баба Нени започна да пада, малката Скаут става неспокойна и постоянно  плаче за баба си. Всички опити на майка й да я успокои се оказват безуспешни, с изключение на един. Тя решава да докаже колко силни могат да бъдат жените и избира един нестандартен проект.

момиче

Така се ражда проектът, в който главни действащи лица са 3 жени от 3 поколения, които откриват вяра, сили и кураж, какъвто не са подозирали, че притежават, за да се преборят с коварната болест.

Адел

Майката на Скаут планира фотосесия и двете с малката избират снимки на известни личности, които ги вдъхновяват. Те избират точно снимката, която искат да копират и започват да работят по детайлите. Скаут учи по-малко за живота и борбата на всеки един от моделите. Обожава да слуша историите за тях, но е твърдо решена един ден нейната история да е различна.

фотосесия

 „Избрахме известни и борбени личности, за да покажем неизчерпаемата сила и енергия, която притежават жените.“

Двете работят по проекта близо година. През това време бабата на Скаут ходи на редица интензивни химиотерапии, налага и се да и бъде направена двойна мастектомия.

Мерил Стрийп

„Всяка минута, която прекарвах от планирането, стайлинга, заснемането и редактирането  на снимките си заслужаваше на 100%. И трите пораснахме неимоверно“, заявява развълнувано майката на Скаут.

Ваяна

Тя споделя, че се надява един ден порасналата Скаут, когато се вгледа в тези снимки да се гордее със себе си“, споделя майка й.

 Към днешна дата бабата на Скаут е излекувана от страшната диагноза и позира редом до внучката си с тематична тениска!

баба и внуче

„За нас Нени е истинско вдъхновение и сме толкова щастливи, че я имаме в живота си! Ти си нашият герой, мила Нени!“

източник: boredpanda.com

по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСнимкиНовиниЛайфстайлИсторияЛюбопитноПатологияЗдравни съветиВидеоЗдравни проблемиМедицински изследванияАлтернативна медицинаБотаникаЛеченияПсихология