Начало Лайфстайл За свободното време Живот и Ум Кое лице изглежда по-щастливо?–личностен тест

Кое лице изглежда по-щастливо?–личностен тест

Кое лице изглежда по-щастливо?–личностен тест - изображение

Мозъкът на човешките същества е разделен на ляво и дясно полукълба. Вярва се, че той работи според теорията за господството на едното от двете. Тази теория твърди, че всяка част от мозъка е проектирана да функционира по определен начин и за конкретна цел. Чрез доказателства и проучвания се установява, че хората са склонни да използват едната страна на мозъка си повече от другата.

Личностен тест

За начало, първо поемете дълбоко дъх и погледнете изображението. Ще видите две лица. Погледнете в центъра на първото. Вижте го внимателно. След малко преместете очи на второто лице и се концентрирайте и върху неговия център. Какво виждате? Кое лице изглежда по-щастливо от другото? Можете ли да забележите разлика? Отделете си време, защото това ще покаже коя страна на мозъка ви взема превес, което ще даде информация за основите на вашата личност и поведение.

Надяваме се, че погледнахте добре и двете лица. Трудно ли беше да разграничите кое се усмихва повече? Да, двете са изцяло еднакви. Те са просто огледални образи на едно и също лице. Избрахте ли?

Лицето А

Ако сте избрали отговор  А, тогава вероятно използвате лявата страна на мозъка си. Човек, който използва това си полукълбо, е винаги практичен по природа. Вземате разумни решения в живота и предпочитате да мислите с мозъка си, вместо да чувствате със сърцето си. Животът ви се основава на вашите избори, съгласно разума, защото рядко слушате сърцето си.

Имате логичен подход към всичко, което срещате по пътя си, и анализирате всички аспекти на ситуацията пред вас, преди да се произнесете с решение. Никога не сте прибързани или чувствителни, било то относно вашия живот, приятелство или любов. Обичате да разглеждате проблема от всички страни, преди да стигнете до заключение или присъда.

Лицето Б

Ако мислите, че лице Б е по-усмихнато от лице А, тогава дясната част на мозъка ви е доминиращата. Във всичко, което правите, има креативност. В нещата, които обичате, има оригиналност. Вие сте добри с думите и комуникацията, защото обичате да изразявате себе си. Обичате да рисувате този свят с всеки цвят, който можете да намерите. Имате субективен подход към решенията, които вземате в живота си, а вашите преценки са основани на сърцето ви.

Имате склонност да виждате всичко в положителен аспект и сте изобретателни. Въображението ви препуска като див кон, защото вашата визия няма основен подход към света, в който живеете. По принцип, позволявате на сърцето да владее вашето царство, дори да бъде разбивано понякога.

По статията работи: Елиза Трайкова

Източник: tapoos.com

Снимка: пак там

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСнимкиЛайфстайлПсихологияТестовеЗдравни съветиИсторияЛюбопитноЛичностиНовиниСпортАнкетиДиетиИзследвания