Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Китаец се представя за починалата си сестра в продължение на 20 години

Китаец се представя за починалата си сестра в продължение на 20 години

Китаец се представя за починалата си сестра в продължение на 20 години  - изображение

Жител на окръг Гуйлин в "Гуанси-Чжуанския" се грижи години наред за болната си майка. Освен всекидневните грижи, на него му се налага и да се представя за починалата си сестра. И всички тези жертви в името на неговата душевноболната си майка. Всеки ден, в продължение на 20 години той се облича в традиционна китайска рокля и влиза в ролята на сестра си. Той решава да „смени пола“ след като неговата майка започва да проявява признаци на психическо разстройство на фона на стреса, породен от загубата на дъщеря ?. Той твърди, че веднага след като се е появил облечен в рокля, жената мигновено повярвала, че тя малката и дъщеря се е „завърнала от отвъдното“.

китаец


„Първият път, когато се обличах като жена, тя беше толкова щастлива, че продължавах да го правя. И така вече 20 години", разказва той във видео, което е гледано повече от 4,2 милиона пъти и е широко разпространено в Китай. Във видеото майка му казва: "Тя е дъщеря ми", като говори за сина й. "Когато почина другата ми дъщеря, тя стана моя дъщеря", казва тя.


Мъжът, който не е семеен, към днешна дата в гардероба си има само женски дрехи. Той признава, че не обръща внимание на шушуканията и насмешките от страна на околните.

 

китаец


„Понастоящем живея като жена и нямам мъжки дрехи.Аз правя това за майка ми. Защо да се страхувам, че хората ще ми се смеят?“ добавя той.

Неговата история се разпространява в китайските социални мрежи, а хилядите последователи му се възхищават заради жертвата, която прави в името на майчината любов.

източник: telegraph.co.uk; bbc.com

по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСнимкиЛайфстайлПсихологияТестовеНовиниЛюбопитноИнтервютаСоциални грижиЗдравни съветиВидеоОрганизацииРецептиИстория