Начало Лайфстайл За свободното време Непозната земя Как е изглеждало бъдещето през 1900 г.

Как е изглеждало бъдещето през 1900 г.

Как е изглеждало бъдещето през 1900 г. - изображение

Врачки, гледачки, обръщане на най-хубавите чаши в къщата и съмнително благоухание на нескафе. Лунно вуду господство, торби с боб, ретроградният еквивалент на бога на небето ви съдейства да изпочупите чашите с кафето - човешката раса открай време проявява слабост към своеобразни "методи", които разкриват бъдещето или ако не – предлагат забавен начин за губене на време.

Диренето на съдбата никога не е било толкова сладко, колкото през 1900 г. По време на Втората индустриална революция ценителите на бонбони имат изключителния шанс да погледнат столетие напред. На върха на новия век "Хилдебранд" - тогава водеща немска шоколадова компания, произвежда пощенски картички, изобразяващи "сладкия" живот, който ни очаква през 2000 г. Дали са били близо? Вижте част от тях:

Как изглежда бъдещето през 1900 г.

Пътуването никога не е било толкова практично – на илюстрацията виждаме хибрид от бъдещето (или в случая миналото): кораб-железница, с който не просто ще прекосявате океани с лекота, но и няма да се налага да спирате, за да продължите по суша.

 

Как изглежда бъдещето през 1900 г.

Срамота е, че на пазара така и не се появяват персонални летателни машини.

 

Как изглежда бъдещето през 1900 г.

Предчувствайки глобализацията, която до голяма степен определя края на 20-ти и началото на 21 век, "Хилдебранд" представя свят, в който дори домовете ни не са окончателно обособени на едно място.

 

Как изглежда бъдещето през 1900 г.

Този "ескалатор" на бъдещето вероятно обхваща по-голямата, ако не цялата част на града. Вече не се налага да използвате краката си, за да се придвижете от едно място до друго.

 

Как изглежда бъдещето през 1900 г.
Забравете за претъпканото метро и задръстванията; купете за вас и семейството си цепелин, с който пътуването е много по-приятно и красиво.

 

Как изглежда бъдещето през 1900 г.
Полицейска рентгенова машина, която "вижда" през стените и помага да се идентифицират извършителите на деянието. Това, разбира се, изисква бъдещите служители на реда предварително да отгатнат мястото на престъплението. 

 

Как изглежда бъдещето през 1900 г.

"Разходка по водата" показва дами и господа, които използват плавателни обувки и балони, закрепени за раменете, за да се задържат на повърхността на водата. Изглежда сякаш манията по балоните започва да става леко смущаваща.

 

Как изглежда бъдещето през 1900 г.
Огромна влакова конструкция, с която контролираме времето. Ето това вече е амбициозно.

По статията работи: Наталия Тотева

Източниц: allthatsinteresting.com, pixabay.com/bg

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиРецептиНовиниОрганизацииЛюбопитноПсихологияСоциални грижи