Начало Лайфстайл Интимно Любов и секс Как да постигнете перфектна среща, използвайки традиции от миналото

Как да постигнете перфектна среща, използвайки традиции от миналото

Как да постигнете перфектна среща, използвайки традиции от миналото - изображение

Всеки е чувал от родителите си или е гледал стари филми, от които добива представа как в съвсем близкото минало е преминавала една среща. Със сигурност кавалерът би се появил на вратата, за да забере дамата си, а в ръце ще носи букет с цветя, специално подбран за нея. Надали в наши дни има момиче, което да не си мечтае да се върнат назад към някои от обичайните за миналото навици, за да се почувстват наистина уважавани, ценени и обичани.

А ето и едни от най-приятните жестове, които не костват много, за да се практикуват и днес:

Забиране от вратата

Със сигурност на всеки му е омръзнало от досадните съобщения или обаждания, съдържанието на което е "отвън съм" – кратко и лаконично подканване да излезе човекът, поканен на среща. Но слизането от колата например и изчакването пред вратата носят съвсем различни послания. Отнема само минута, но показва, че мъжът няма търпение да види дамата си, но същевременно е готов да я изчака колкото време е нужно.

В наши дни това ще подобри срещата с много нива нагоре, а дамата ще се почувства истински ценена.

Поднасяне на цвете или малко подаръче

Жестът е изключително мил и съдържателен. Дори и да е между приятели, поднасянето на нещо малко и символично би показало добро отношение.

Стилът на обличане е важен

Това не значи, че трябва да бъдете в официален костюм или бална рокля, но подборът на чисти и прилежни дрехи, съответстващи с мястото, на което ще бъде срещата, е много важен. Това отново показва, че срещата за вас е важна и държите да се представите добре.

Момчета, отворете вратата

Двамата се запътвате към колата или влизате в ресторанта, е, какъв по-подходящ момент да покажете на дамата си, че сте истински джентълмен и да й отворите вратата. Това със сигурност няма да остане незабелязано от нея. Подобни дребни, но значими кавалерски жестове наистина впечатляват момичетата.

Не забравяйте да представите човека до вас

Ако сте на среща с някого, но срещнете приятел или стар познат, то не игнорирайте партньора си. Представете хората един на друг, за да няма неловки ситуации.

Забравете за телефона

За да бъде пълноценна комуникацията ви, по-добре е да оставите телефоните настрана. Ще имате цялото време на света, за да проверите какво се случва в социалната мрежа, когато сте сами. Щом сте излезли навън с някого, обърнете му максимално внимание.

С тези няколко жеста, показващи отношение към човека, с когото сте излезли, наистина ще подобрят изживяването и тръпката от нова среща и на двама ви.

 

Редактор: Милена Минчева

Източник: mysticalraven.com

Още по темата:

5.0, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛюбопитноЛайфстайлСоциални грижиПсихологияНовиниЗдравни съвети