Начало Лайфстайл Аз и моето семейство Запознайте се с жената, която ражда седемзнаци и как изглеждат те днес

Запознайте се с жената, която ражда седемзнаци и как изглеждат те днес

Запознайте се с жената, която ражда седемзнаци и как изглеждат те днес - изображение

През 1997 Боби и Кени Маккохи се появяват на първа страница на всички вестници, заради новината, че Кени е родила седемзнаци - Кени, Келси, Натали, Брандън, Алексис, Нейтън и Джоел. Когато разбират новината, двамата родители решават да оставят нещата "в Божиите ръце".

Това раждане привлича медииното внимание от цял свят, включително и списание "Тайм", които вземат множество интервюта от майката през 1997 година.

"В началото всяко десето писмо, което получавахме, беше с поздравления. Хората казаха, че се радват за нас. По-късно обаче, започнахме да получаваме писма, в които хората ни обвиняваха, че сме прекалено егоистични и изхабявме ресурсите на света, заради децата ни" - споделя Боби в интервю от 2007 година.

Всички деца са здрави с изключение на Алексис и Нейтън, които страдат от церебрлана парализа. Нейтън претърпява операция през ноември 2005, за да може да развие способностите си отново да върви.

Преди седемзнаците, семейството има още едно момиче - Микаила Мари, родена на 3.01.1996.

Ето как изглеждат седемзнаците днес:

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияПсихологияЛайфстайлСоциални грижиНовиниЛюбопитноЗдравни съветиСнимкиОрганизацииТестовеИнтервютаВидеоРецептиИсторияСпециалистиСпортАлт. медицинаАнкетиХранене при...ОбразованиеЗаведенияНормативни актовеИзследванияКлинични пътекиЛеченияБотаника