Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Жена се омъжва за приятеля си от детинство – срещат се, когато тя е само на няколко седмици

Жена се омъжва за приятеля си от детинство – срещат се, когато тя е само на няколко седмици

Жена се омъжва за приятеля си от детинство – срещат се, когато тя е само на няколко седмици  - изображение

Млада жена сключва брак със своя приятел от детинство повече от 30 години след първата им среща, по време на която тя е още бебе. Анди Дъкроу е от Епсъм, Съри, на 33 години е и познава Лаура Найс от нейното раждане като дори е присъствал на кръщенето й, а сега двойката има собствено бебе.

Пътищата им се разделят, докато са още тинейджъри, но двамата се срещат отново в средата на 20-те си години и остават заедно. Лаура е дизайнер на шаблони, а Анди – шофьор на камиони. Лаура, на 31, коментира: "Това е истинска любовна история на поколенията. Не мога да си спомня времето, когато Анди не е бил в живота ми." 

Анди и Лаура като малки
Анди и Лаура като деца

Тя добавя: "Нашите бащи, благодарение на които се познаваме, се съревновават за сина ни Чейс, както са го правили на площадката за игра преди 55 години." 

Гари Найс и Дейв Дъкроу се сприятеляват през ученическите си години, през 1963 г. Няколко години по-късно Гари се мести в Кеймбридж заедно с родителите си, но момчетата продължават да поддържат много близки приятелски отношения. 

След като Гари се жени за Джейн (майката на Лора) през 1984 г., и Дейв за майката на Анди (Джаки), те често прекарват време заедно по двойки. Вече дядовци, Гари и Дейв нямат търпение за предстоящата сватба и се шегуват, че се надяват тя да протече по-лесно от тази на родителите на Лаура.

Лаура обяснява: "Когато родителите ми искали да се оженят през 1984 г., Дейв (бащата на Анди) бил кум на татко, а майката на Анди била в края на бременността си с него. Поради състоянието на Джаки сватбата е преместена в Ашбърн, Дербишир, и са очаквали Анди да се роди по всяко време – той обаче е изчакал, за да не развалил тържеството."

Анди и Лаура заедно
Две години по-късно се ражда Лаура и двамата с Анди и семействата им прекарват всяка коледна ваканция заедно. Когато започват гимназия пътищата им постепенно се разделят - на 16 години Анди напуска училище, за да стане шофьор, а Лаура се бори за стипендия. В края на тийнейджърските си години тя разбира от родителите си, че Анди се е оженил.

Когато Лаура решава да пътува из Гърция тя почти изцяло губи връзка с Анди, освен в социалните медии. Четири години по-късно той и пише във Фейсбук и двамата имат много за разказване. В това време Анди все още живее в Бирмингам и няколко месеца по-късно се разделя със съпругата си. Те започват да се срещат и не минава много преди да осъзнаят, че приятелството им е прераснало в нещо повече.

Анди и Лаура
"Анди беше толкова нервен. Били сме заедно стотици пъти, а изведнъж беше започнал да се срамува", коментира Лаура, която в момента е в отпуск по майчинство.

"За баща ми Анди винаги е бил като син и когато научи за нашата връзка беше на седмото небе", признава Лаура. През 2015 г. Анди предлага брак на Лаура и миналата години двойката се мести да живее в Епсън. Сватбата е планирана за следващата година.

По статията работи: Наталия Тотева

Източник: dailymail.co.uk

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлЛюбопитноСоциални грижиЗдравни съветиПсихологияНовиниАнкетиСнимкиТестовеСпециалистиРецептиИнтервютаХранене при...ИсторияСпортАлт. медицинаОбразованиеОрганизацииНормативни актовеЗаведенияИзследванияКлинични пътекиЛеченияБотаника