Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Гигантското куче Джуджи, което впечатли интернет потребителите

Гигантското куче Джуджи, което впечатли интернет потребителите

Гигантското куче Джуджи, което впечатли интернет потребителите - изображение

Запознайте се с Джуджи – сладкото куче гигант, което позира в компанията на стопанина си Кристофър Клайн. Макар и в началото Клайн да изпитва съмнения, че едва ли ще може да отглежда четириногото, с времето нещата се променят и двамата стават неразделни.

Джуджи и Крис

На Крис му хрумва идеята да започне да прави фотографии, в които кучето му да изглежда два пъти по-голямо. Той се вдъхновява от комикса "Калвин и Хобс" ( приключенията на малко дете и най-добрия му приятел тигъра, който е огромен). Клайн създава профил в Instagram, в който качва обработени с Photoshop снимки на него и Джуджи. Снимките веднага привличат вниманието на интернет потребителите.

Джуджи и стопанина

Макар и да са наясно, че в действителност размерите на Джуджи не са толкова впечатляващи, изображенията са толкова забавни, че хората се радват искрено на техните приключения. В рамките на няколко месеца профилът на двамата приятели привлича над 100 000 последователи в Instagram.

Джуджи и стопанина

"Фотографията е моята страст. Обожавам да правя снимки, както и да прекарвам свободното си време с моята муза Джуджи. Благодарение на нея превърнах хобито си в бизнес", разкрива Клайн.

източник: ufunk.net; providr.com

по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСнимкиЛайфстайлЗдравни съветиВидеоСпортИсторияЛюбопитноАнкетиПсихологияНовиниСоциални грижиПроизводителиАлт. медицина