Начало Лайфстайл Аз и моето семейство Семейни ритуали и традиции Булка трогна овдовялата си баба с неочакван жест

Булка трогна овдовялата си баба с неочакван жест

Булка трогна овдовялата си баба с неочакван жест - изображение

Младо момиче решава да облече в сватбения си ден, роклята на своята овдовяла баба. В продължение на 23 години бабата на Джордин е вдовица. Тя върви към олтара през далечната 1962г. със същата дреха, когато се венчава за дядото на Джорджин.

Никоя от двете не предполага, че 55 години по-късно, роклята ще напусне гардероба и отново ще „влезе в употреба“.

баба и внучка

„Гледах дизайнерски рокли за моя сватбен ден. Представях си нещо в ретро стил. Стигнах до заключението, че с малкото бюджет няма да намеря роклята на моите мечти, когато ми хрумна да изненадам баба ми“, споделя младото момиче.

баба и внучка

Без да и казва какво крои тя взема тайно роклята от нейния гардероб.

Двамата влюбени си казват заветното „Да“ в Бойзе, Айдахо пред своите близки и приятели. Младото момиче е прелестно в роклята от ретро дантела. Когато вижда внучка си да върви към олтара, облечена с нейната рокля, реакцията на баба й била безценна за семейството.

баба и внучка

„Тя остана без думи. Само си спомням, че ми прошепна как тя се е омъжила за любовта от ученическите си години, а сега и аз правя същото“, казва Джордин.

„Това беше най-емоционалният момент в живота ми. Това бе най-добрият начин да отдам почит на наследството на моята овдовяла бяла. Бях безкрайно щастлива и благословена“.

баба и внучка

Емоцията между двете успява да улови сватбеният фотограф Кортни Питърсън. Тя описва първия поглед между булката и нейната баба, като една от най-безценните находки, които успява да улови в кариерата си.

баба и внучка

"Когато Джордин излезе навън, за да види баба си, започна да вали. Все едно от небето падаха сълзите на нейния дядо. Това беше толкова запомнящ се, емоционален и специален момент“, допълва Питърсън.
Незабравимият момент между баба и внучка има вече над 2 хил. харесвания в социалните мрежи.

източник: dailymail.co.uk

снимки: littlethings.com

по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиСпортЛюбопитно