Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Британско летище с таен код за мъже с годежни пръстени

Британско летище с таен код за мъже с годежни пръстени

Британско летище с таен код за мъже с годежни пръстени - изображение

Решили сте да направите предложение за брак на вашата любима? Чудесно! Отправяте се на романтично пътешествие, пръстенът е в ръчния ви багаж и вие сте на летището. Но плановете ви се сгромолясват за миг. „Благодарение“ на скенерите за сигурност и сте принудени да извадите пръстена от джоба си, защото писука. Това е един доста неприятен сценарий не само за вас, но и за предстоящата ви годеница. Едно летище във Великобритания е на ваша страна и ще ви помогне да избегнете този кошмар, благодарение на услугата „таен код“. Да, бъдете сигурни, че с тази иновация изненадата ви няма да се провали.

Британско летище с таен код за мъже с годежни пръстени

Целта на нововъведението е да запази в строга тайна вашите планове за създаване на семейство. Все пак нека не се лъжем – не е никак приятно член от персонала на летището да извади от джоба ви скъпоценното бижу, а вие да се чудите как да обясните ситуацията пред вашата любима.

Единственото условие е да се свържете с човек от летището, преди да тръгнете на път. Служителят ще ви даде код на предлаганата услуга, който след това ще споменете дискретно пред персонала по сигурността. По този начин ще бъдете насочени да преминете към отделна лента за проверка, далеч от вашата половинка.

Любопитен факт: Предоставя ви се възможност да скриете булчинска рокля в кабината на самолета. Разбира се, само ако отговаря на условията на ръчния багаж. 

По статията работи: Илияна Стоянова

Източник: metro.co.uk

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлЛюбопитно