Начало Лайфстайл За свободното време Живот и Ум Брад Пит: Душата на една жена е като хранилище от емоции, които се променят и с най-лекия полъх на вятъра

Брад Пит: Душата на една жена е като хранилище от емоции, които се променят и с най-лекия полъх на вятъра

Брад Пит: Душата на една жена е като хранилище от емоции, които се променят и с най-лекия полъх на вятъра - изображение

Брад Пит е един от най-желаните мъже в света. Въпреки че се раздели със своята съпруга -актрисата Анджелина Джоли, актьорът има какво да каже относно 11-годишния си брачен живот. Как да изградите силна връзка със съпругата си и да поддържате пламъка на любовта все така неугасващ. Брад Пит съветва, дами и господа.

"Грижете се за съпругата си постоянно"

Никога не приемайте любимата си за даденост. Сърцето й е като подарък от живота – най-ценното съкровище, което някой може да ви завещание. И вие трябва да се грижите за него постоянно. Не бъдете мързеливи, а демонстрирайте чувствата си.

"Пазете сърцето си само за нея"

 Запазете място в сърцето си, което никоя друга няма да заеме освен съпругата ви.

"Влюбвайте се в жена си всеки ден"

Отново и отново. Ден след ден. Влюбвайте се в нея. Със сигурност и двамата ще се промените през годините. Няма как да сте същите хора, които са се влюбили преди 10 години. Ако я лишите от вниманието си обаче, тя може да даде сърцето си на някой друг. И тогава ще го изгубите завинаги.

Концентрирайте се върху най-добрите й качества

Не се фокусирайте върху недостатъците на любимата, а върху нейните добродетели. В противен случай любовта ще отслабне. Запомнете: Вие сте щастливец с жена като нея.

Ако сте разстроени или обидени не обвинявайте съпруга си. Тези емоции са ваши, както и отговорността от последствията. Вие избирате тази жена, за да преминете заедно през определени житейски уроци, ситуации, след които и двамата израствате.

"Подкрепяйте я в трудни моменти"

Когато съпругата ви е разстроена, тъжна, депресирана вие трябва да я успокоите, да я изслушате и да и споделите, че всичко ще се оправи. Вие трябва да сте рамото на което тя винаги ще може да се опре. Душата на една жена е като хранилище от емоции, които се променят и с най-лекия полъх на вятъра. Не я съдете, не се опитвайте да решите проблемите й. Ако направите всичко това тя ще отвори душата си.

"Смейте се по-често"

Смехът помага да се справим във всяка една ситуация. Затова е важно да карате съпругата си да се смее. Опитайте се да вникнете в нейната личност. Един от начините е да я накарате да направи списък с 10 неща, които я карат да се чувства обичана. Гледайте всеки ден списъка. Жена ви трябва да се чувства като кралица. Обръщайте и внимание постоянно. Отнасяйте се с нея като към клиент, спътник и най-верен приятел.

"Парите не са важни"

Парите идват и си отиват. Запомнете: най-важното е да играете в един отбор, а не един срещу друг. За да спечелите накрая е необходимо да обедините силите си и да не се състезавате за наградата накрая.

"Не задържайте гнева в себе си"

Миналото не трябва да има отражение върху вашето бъдеще. Не повтаряйте грешките от миналото. Не носете този тежък товар с вас. Ако го направите вие няма да се движите напред и няма да израствате. Не задържайте лошите чувства, а винаги, винаги избирайте любовта.

"Бракът не е щастливият край"

Бракът не е "и заживели щастливо" като в приказките. Той е началото на една трудна задача. Бракът е самият живот със своите възходи и падения. Влюбвайте се в половинката си всеки ден отново и отново и градете връзката си тухла по тухла.

По статията работи: Илияна Стоянова

Източник: the-open-mind.com

Снимки: bustle.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлПсихологияЛюбопитноСнимкиАнкетиНовиниСоциални грижиЗдравни съветиТестове