Начало Лайфстайл Аз и моето семейство Мама, тате и аз Бебе заключи телефона на майка си за 47 години

Бебе заключи телефона на майка си за 47 години

Бебе заключи телефона на майка си за 47 години - изображение

Децата се раждат гении. Следващата история ни доказва това. Сигурни сме, че ви се е случвало да си объркате комбинацията и да си заключите телефона за няколко часа или един ден. Но какво се случва, ако бебе започне хаотично да натиска по дисплея? Нищо хубаво.

Докато бебе от Шанхай гледа образователни видеоклипове на телефона на майка си, незнайно как успява да го заключи за 47 години, както й да въведе хиляди грешни пароли. Истински гений. Когато го взема от ръцете му, неговата майка установява, че той е деактивиран за 25 милиона минути след няколкократно натискане на клавишите. При всяко едно натискане на неправилните се оказва, че телефонният апарат е деактивиран за определен период от време.

След като жената носи смартфона си на ремонт, става ясно, че е невъзможно да се отключи устройството и да се запазят всички данни. Тя обмисля рестартиране, но не иска, тъй като би означавало да загуби всичките си снимки, контакти и други файлове. Сега жената или ще се отърве от телефона, или ще го остави на внуците си, за да им покаже какво е сторил техният баща.

Тази история предизвика онлайн дебат в Китай. Някои родители споделиха, че майката не бива да позволява на детето да си играе с телефона. Други са на мнение, че е трябвало жената да архивира данните, съхранени на устройството, на друго място.

По статията работи: Илияна Стоянова

Източник: cnbc.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСоциални грижиЛайфстайлНовиниСнимкиЗдравни съветиЛюбопитноПсихологияТестовеХранене при...ИсторияАлт. медицинаКлинични пътекиОрганизацииФизиологияСпортНормативни актовеСпециалистиЛеченияБотаникаПроизводители