Начало Лайфстайл За свободното време Туризъм и отдих „The Space Pod“: Космическата капсула на Сингапур

„The Space Pod“: Космическата капсула на Сингапур

„The Space Pod“: Космическата капсула на Сингапур - изображение

Сингапур е най - скъпият град на Земята с астрономически цени на хотелски стаи, които са недостъпни за повечето туристи.

хостел

Но има нов тип настаняване, което ви позволява да спите в града евтино - просто нощувайте в  "MET The Space Pod“ -  космическа капсула или казано на земен език, хостел, който е с размерите на малка кутия.

хостел

Това е първият подобен тип хотел в света, който се намира в луксозна сграда в Сингапур. Мястото разполага с 26 пространствени „капсули за гости“.

хотел

Хостелът съдържа редици малки стаи, подредени една върху друга, като всяка е с достатъчно място, за да може да се обитава. „Капсулите“ са така конструирани, за да може да се осъществи лесно разпределението между гостите.

комуникация

Благодарение на разделените кабини за сън с едно легло, хостелът предлага малко повече уединение от обичайните, които са с двуетажни легла.

хостел

Шкафовете, които са поставени едни върху други, са оборудвани с телевизор, USB зарядно, огледало , сгъваема маса, пожарогасител и ортопедичен матрак.

хостел

Телевизорът във всяка „капсула“ предлага избор от повече от 50 филма за гостите. Едно от задължителните условия, ако искате да слушате музика, е да използвате слушалки, за да не дразните посетителите от съседните помощения.

хостел


Ако сте готови за подобно преживяване и искате да посетите величествения Сингапур, може да резервирате една от „кутийките“ в сърцето на града за скромната сума от 40 евро на вечер.

хостел

Безплатната закуска е гарантирана!

източник: thesun.co.uk; hostelworld.com

по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиЗаведенияЛюбопитноНовини