Начало Лайфстайл За свободното време Астрология и Нумерология 4 погрешни схващания за личностите със зодия Скорпион

4 погрешни схващания за личностите със зодия Скорпион

4 погрешни схващания за личностите със зодия Скорпион - изображение

Хората, родени под зодиакалния знак Скорпион, имат репутация на строги, неотстъпчиви и мистериозни личности. Сравнително лесно е да поставим представителите на взискателната зодия в една графа, защото те трудно допускат непознати до себе си. Скорпионите рядко искат да изложат на показ своите мисли и интереси, като по-скоро предпочитат да създават впечатление на резервирани и сериозни индивиди. Ако хората с водната зодия позволят да бъдат опознати, останалите ще осъзнаят, че първите впечатления са напълно погрешни.

Според астролозите съществуват четири основни погрешни схващания за Скорпионите, които повечето хора смятат за общоприети.

Саможив и необщителен

Някои Скорпиони могат да изглеждат толкова затворени в себе си и равнодушни, че е лесно да се забрави водния аспект на зодията. Вместо да изразят чувствата си, първата им реакция е да не покажат на останалите какво всъщност мислят. Затова впечатлението, което Скорпионите оставят, е на мистериозна личност. Някои морета са по-дълбоки от други, а неотстъпчивите личности с този зодиакален знак са рядко повърхностни. Приятелството с представител на мистериозната зодия позволява постепенно да се разкрие емоционалната страна на Скорпионите.

Прекалено напрегнат и ревнив

Поведението на Скорпионите може да създаде впечатлението, че са прекалено властни или дори ревниви, защото високо ценят връзките си. В същото време те уважават личното пространство на своите близки и приятели, затова колкото и упорити да изглеждат, никога няма да започнат да им досаждат или да ги обсипват с въпроси.

Мрачен и тягостен

Много Скорпиони се чувстват привлечени към мрачната страна на живота, благодарение на влиянието на основната им планета Плутон, която от хилядолетия е свързвана с подземния свят, промяната и дълбините на нашето подсъзнание. Странните интереси може да се проявят като склонност към хорър филми, цинични коментари или изцяло черни дрехи. Това не превръща Скорпионите в мрачни и тягостни хора, а интересът им по-скоро обхваща много повече от привидното влечение към живота след смъртта. Те се интересуват от определен вид изкуство или занаят, които не се вписват в конвенционалните разбирания за хоби.

Променлив и безчувствен

Влиянието на основната планета на зодията превръща Скорпионите в хора, които обичат промяната, новите тенденции и последните технологични иновации. Това желание за разнообразие може да повлияе и на връзките с другите. Представителите на мистериозната зодия просто не искат да губят времето си, ако не са сигурни, че връзката си заслужава. Остава рядкост обаче за един Скорпион да предаде половинката си или приятел без обяснение. 

По статията работи: Нора Маркова
Източник: refinery29.com
Снимки: unsplash.com

Още по темата:

5.0, 3 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлРецептиИсторияДиетиСнимкиСпортЛюбопитно