Начало Лайфстайл За свободното време Астрология и Нумерология 11 неща, които трябва да знаете, преди да излизате с Водолей

11 неща, които трябва да знаете, преди да излизате с Водолей

11 неща, които трябва да знаете, преди да излизате с Водолей - изображение

1. Водолеите са дълбоки мислители. Ето защо те никога няма да излизат с притежатели на "плитък" или ограничен ум. Ако се опитвате да привлечете Водолей, демонстрирайте отворен ум за нещата, осигурете им добър разговор и задавайте дълбоки въпроси.

2. Водолеите се нуждаят от своята независимост и възможността да прекарват време сами на регулярна основа. Не приемайте това като обида, това е тяхната природа и партньорът им трябва да съдейства за това, а не да върви срещу него.

3. Водолеите притежават големи сърца, въпреки че тяхното дълбоко мислене и интелект често ги прави емоционално откъснати. Те винаги се стремят да направят правилното нещо, но "правилното нещо" за тях трябва да бъде подкрепено и от интелекта, не само сърцето им.

4. Не можете да излизате с Водолей, ако не сте интелигентни. Те лесно се отегчават от глупави хора и са наистина привлечени от хора, които ги карат да мислят.

5. По същия начин, не можете да излизате с Водолей, ако не сте отворени към нови идеи. Хора, които стават раздразнителни, когато някой е на различно мнение от тях, просто няма нужда да опитват връзка с Водолея.

6. За разлика от Козирозите, Водолеите не са традиционалисти и не искат традиционни партньори. Те са много по-впечатлени и привлечени от някой, който марширува в ритъма на собствения си барабан, отколкото от безпилотния самолет, който прави това, което се очаква от него на всяка крачка.

7. Водолеите се чувстват най-добре, когато могат да помогнат. От това да ви разсмеят, когато не се чувствате добре, до това да помогнат за вашите сериозни затруднения в работата - Водолеите процъфтяват. Те обичат да използват големите си сърца, за да правят живота на тези, които обичат по-добър.

8. Ако това беше гласуване в гимназията, то Водолеят щеше да получи титлата "най-вероятно да започне култ". Те са дълбоки и убедителни, но това не значи, че трябва да се съгласите с това, което казват. Не се губете във Водолея. Уверете се, че всичко, което правите е обосновано на това кои сте вие като човек.

9. Ако имате нужда от някой, който да се придържа към вас или да зависи от вас, за да се почувствате в истинска връзка, то вие ще получите отрезвителен шамар.

10. Идеалната среща за Водолея е интимната - той иска да се свърже с вас на дълбоко емоционално ниво. Изведете го в кварталния бар, където можете да седнете в ъгъла сами или го изведете през нощта на живописна разходка покрай водата (река/море и т.н.).

11. Този, който е казал "ако обичаш нещо, пусни го на свобода, ако се върне значи е твоето", е говорил за Водолея. Колкото повече свобода давате на Водолея, толкова повече ще ви цени той!

Какво ще кажете?

Източник: aquariusquotes.com; elle.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлРецептиДиети