Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно 10 безумно скъпи вещи, които доказват, че животът е панаир на суетата

10 безумно скъпи вещи, които доказват, че животът е панаир на суетата

10 безумно скъпи вещи, които доказват, че животът е панаир на суетата - изображение

Съществуват неща, които могат да ни впечатлят не само с гениалността и външния си вид, но и с безумно високата си цена. Вижте няколко примера.

Диамантен биберон

Биберон с диаманти

Най-скъпата залъгалка в света е направена от силикон, но дръжката е от бяло злато и е инкрустирана с 280 диаманта. Струва 17 000 долара!

Златен iPhone с диамант

Златен iPhone

Това не е обикновен iPhone 6 – това е ВИП смартфон със златно или платинено покритие, инкрустиран с диамант. Струва 48 милиона долара. Смятаме, че няма нужда от повече коментари.

Легло, украсено със злато и скъпоценни камъни

Лелго със злато и диаманти

Това луксозно легло на марката Stuart Hughes струва главозамайващите 6.3 милиона долара. Рамката му е направена от най-добрия дървен материал – ясен, кестен и череша. Това великолепие е декорирано със 106 кг 24-каратово злато, както и с диаманти и сапфири. Е, това е да спиш като крал!

Презерватив на Луис Витон

Най-скъпият презерватив

Луксозният кондом струва 68 долара и е най-скъпият в света. Най-забавното в случая е, че той всъщност не е произведен от Луис Витон, а от дизайнер от Грузия – Иракли Кизириа.

Прахосмукачка с кристали Сваровски

Прахосмукачка с кристали Сваровски

Тази прахосмукачка е толкова скъпа и блестяща, че дори е влязла в Книгата с рекорди на Гинес. Тя е инкрустирана с 3 730 кристала Сваровски и струва 20 000 долара. Трудно е да си представите някой да чисти къщата си с нея.

Златен велосипед

Златен велосипед

Колелото е позлатено с 24-каратово злато и струва "само" 400 000 долара. Седалката му между другото е покрита с мека шведска кожа, а самият велосипед е инкрустиран с диаманти. Но ако имате такова колело, трябва много да внимавате къде го заключвате.

Чадър от крокодилска кожа

Чадър от крокодилска кожа

Най-скъпият чадър в света е направен от крокодилска кожа и струва 5 000 долара. Тази луксозна стока е дело на марката Billionaire Couture, основана от италианския милионер Флавио Бриаторе и дизайнера Анджело Галасо.

Електрически куфар на колела

Електрически куфар на колела

Този симпатичен и практичен куфар струва сааамо 20 000 долара. Изработен е от различни екзотични материали като конски косъм, абанос, магнезий, алуминий, титаний, водородни влакна, брезент и различни видове кожа. В допълнение към това колелата му са снабдени с електрически двигатели. За да ги включите, трябва да наклоните куфара и да дръпнете дръжката, и багажът ви ще се понесе след вас.

Златни връзки за обувки

Златни връзки за обувки

Тези връзки струват 19 000 долара. В цената е включена и елитна доставка: специален разносвач ще ви ги донесе директно до вратата.

Сини пелмени

Сини пелмени

Нюйоркският ресторант Golden Gates предлага на своите клиенти най-скъпите пелмени в света. освен обикновените съставки те съдържат и жлеза от дълбоководната риба фенер, която придава синия цвят на тези хапки. Твърди се, че освен ексцентрични, пелмените са и ужасно вкусни, което би оправдало до известна степен умопомрачителната им цена – 2 400 долара за 8 пелмени.

източник: brightside.me

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛюбопитно