Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Ще бъдете омагьосани от това английско заведение, вдъхновено от Хари Потър

Ще бъдете омагьосани от това английско заведение, вдъхновено от Хари Потър

Ще бъдете омагьосани от това английско заведение, вдъхновено от Хари Потър - изображение

Техно-магьосник превръща магията в реалност.

Ако историята за момчето-магьосник, както и целият свят на Хари Потър не са съумели да оставят отпечатък върху сърцето ви и да подбудят младежките мечтателски чувства, то може би този английски пъб ще го направи.  

"The Cauldron" отваря врати през 2017г., но няма нищо общо с който и да било друг бар по света. Цялостната идея за заведението идва от американския дизайнер Матю Кортланд и неговия екип от инженери.

Персоналът си служи с авангардна, но умна домашна техника, за да придаде на своите постоянни клиенти илюзията, че са истински вещици и магьосници, притежаващи действителни магически способности.

Заведението Заведението


На всеки посетител се предоставя изискана високотехнологична пръчица, която им позволява да си сипват напитки и да пускат светкавици, докато са заобиколени от отличителните белези на популярния филм, като плаващи свещи и движещи се портрети, задвижвани от магнити.

Менюто също е изпълнено с блюда, вдъхновени както от залите за хранене на "Хогуортс", така и от други фантастични места, преминаващи от Нарния и стигащи чак до Средната земя.

Въпреки че проблемите с авторското право не позволяват да се сервира известната от филма маслена бира, барът ще бъде снабден с медовина и коктейли, които димят и съскат сякаш са нещо, излязло от зъбите на Снейп.

Хубавото е, че локалът ще бъде отворен и за училищни пътувания през деня, за да могат децата да изпитат "свръхестествените" радости.

Заведението не спира да се радва на голям интерес, като дори тази година отвори клон и в САЩ.

 

Редактор: Милена Минчева

Източник: bookstr.com

5.0, 2 гласа

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияАнкетиСнимкиЛайфстайл