Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Цената на този кламер ще ви зашемети

Цената на този кламер ще ви зашемети

Цената на този кламер ще ви зашемети - изображение

Имате страшно много кламери у дома или на работното си място? Разпилени са навсякъде и се чудите какво да правите с тях? Изхвърлете ги веднага, защото ние ви предлагаме да си купите един много, ама много специален кламер за „скромната сума“ от 185 долара? Моля, 185 долара за кламер? Да, определено слухът ви е наред.

Понякога дизайнерските предложения успяват да ни изненадат и шокират, а това направо ни изстреля в Космоса с тази космическа цена. След като друга известна марка започна да продава торба за покупки за 850 британски лири, сега и друга голяма модна компания - „Прада“, изненадва потребителите с нестандартен аксесоар за много, ама много пари.

кламер

Италианската модна компания пусна за продажба в сайта на скъпия и луксозен магазин „Барнис“ кламер за 185 долара (или около 325 лева). Направен от сребро, той всъщност е аксесоар, предназначен за защипване на пари ( не сме сигурни, че ако си го купите, ще има какво да съхранявате). От едната му страна има надпис „Прада“ и това е единствената разлика, която го отличава от другите кламери.

Потребителите в социалните мрежи буквално избухнаха с коментари и изказаха възмущението си от абсурдната цена и артикул.

Изглежда, че на всеки няколко месеца се предлага нов моден артикул, който има абсурдна цена, без никаква очевидна причина - като $ 2,145 за хартиена чанта " Баленсиага ", която има невероятна прилика с чантите на Икеа. Кой знае? Щом се предлагат сигурно и се купуват? А вие? Имате ли излишни пари за харчене?

чанта

източник:popsugar.com

по статията работи: Илияна Стоянова

 

 

Още по темата:

4.5, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЗдравни съветиНовиниЛюбопитноАнкетиЛайфстайлСоциални грижиНормативни актовеСнимки