Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно ХИТ: Хамбургер сламка е най-новата тенденция в Япония

ХИТ: Хамбургер сламка е най-новата тенденция в Япония

ХИТ: Хамбургер сламка е най-новата тенденция в Япония - изображение

Всеки човек има различни вкусове и е свободен да експериментира по отношение на храната, която си похапва. Днес хората правят странни комбинации с храната , потапят пържените картофки в млечните шейкове, например и др.

Нов хит се налага в Япония, а местните потребители побързаха да снимат и да го разпространят.

храна


Представете си следната ситуация:


Купувате си хамбургер и някаква напитка от верига магазини за бързо хранене. Махате капачката на напитката и слагате хамбургера, след което пробождате сламката в средата на сандвича и Воала!Захлупвате чашката с капак и пиете от течността. Струва ви се странно и нелепо. Е, очевидно японците не са на същото мнение.

хамбургер

Но, какво се случва, когато сламката „проникне“ в месото и питките ( на хамбургера)?


Един от феновете на тази техника споделя, че с отпиването на първите няколко глътки, вкусът на напитката е странен, защото той се слива с месото и другите съставки на бургера. Но потребителят успокоява и допълва: „ Това е само моментно усещане, което преминава и след това вкусът на напитката се възвръща“.

Защо тази тенденция е хит? Наистина нямаме отговор на този въпрос. В социалните мрежи потребители обсъждат, че този нов модел е вдъхновен вероятно от миналогодишната лятна мода за пиене на айс кафе през донът сламка.

храна


Хамбургерите върху сламка са просто една тенденция, това се случва и трябва просто да го приемем. Предполагаме, че изглежда доста готино. Нещо като 2 в 1: с едната си ръка хем ще пийвате, хем ще похапвате. Не е зле! Може и да се престрашим да пробваме. А вие? Какво мислите?

източник: teenvogue.com

снимки: si.com; eater.com; kotaku.com.au

по статията работи: Илияна Стоянова

 

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСнимкиРецептиЛюбопитноНовиниЛайфстайл