Начало Лайфстайл Аз и моето семейство За дома и градината Фъншуй: Какви вещи не трябва да държите под леглото си

Фъншуй: Какви вещи не трябва да държите под леглото си

Фъншуй: Какви вещи не трябва да държите под леглото си - изображение

Има безброй правила, които можете да приложите у дома, за да ви донесат благополучие и щастие.

Ако искате да почистите къщата си от негативни енергии, трябва да погледнете под леглото: може би има обекти там, за които сте забравили и които изчерпват енергията ви.

Според Фъншуй "нищо не трябва да действа като пречка за енергийните потоци". Това важи за дома и в живота ви. Следователно трябва да се отървете, възможно най-скоро от конкретни предмети, които може би задържите под леглото си, тъй като има нещо смущаващо в тях. Ако енергията в стаята е лоша това може да донесе дисбаланс, болести и пречки пред развитието ви.

Човек прекарва около една трета от живота си в леглото. От гледна точка на енергиите, всичко, което слагате под него, може да попречи и на пълноценния ви сън. 

Ето списък на обектите, които имат отрицателна вибрация:

  • Обекти, които ви навяват неприятни спомени. Енергията на тези предмети е много отрицателна.
  • Подаръци от бившия. Миналото трябва да остане назад. Така че, ако сте се разделили с този човек, не се нуждаете и от неговите дарове. Изхвърлете ги!
  • Стари дрехи и обувки. Все още ли мислите, че ще носите тези дрехи? Ако не сте ги обличали през последните няколко години, значи няма да ги носите. Отървете се от тях сега! Мръсните обувки "изцеждат" жизнеността ви.
  • Мъртви растения. Тяхната вибрация е изчезнала. Вие не се нуждаете от енергията на мъртва растителна маса точно под леглото. Те може да са причина за болести. 
  • Счупени предмети: факт, е че тези обекти са счупени и вече не могат да бъдат използвани. Те само ще допринесат за още по-голяма негативна енергия и дисбаланс в живота ви.

В заключение отървете се от старите предмети, които не използвате, за да почистите аурата и енергията си!

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: onejive.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлАлт. медицинаЛюбопитноРецептиЗдравни съвети