Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Формата на устните ви разкрива много за вашата личност

Формата на устните ви разкрива много за вашата личност

Формата на устните ви разкрива много за вашата личност - изображение

Учените и психолозите смятат, че устните са една от най-важните характеристики на нашето лице и същност и на тях трябва да се обръща специално внимание при определянето на характера на даден човек. Ние изразяваме нашите мисли вербално и по този начин разкриваме подробности за нашата личност от психологична гледна точка.

Научете какво разкриват устните ви за вашия характер.

Големи, пълни устни

Устни

Хората, които притежават подобни устни, са създадени да се грижат за някого. Ако имате пълни устни, вероятно като дете сте прекарвали много време хранейки бездомните котенца и със сигурност сте искали да приберете вкъщи всяко бездомно животинче, което пресече пътя ви. Имате силен майчински инстинкт и желание да защитавате другите. В случай на някакъв инцидент или стресираща ситуация, вие мислите винаги първо за другите и после за себе си. Хората като вас са най-добрите родители.

Горната устна е по-голяма от долната

Устни

Хората с подобни устни обикновено много обичат да драматизират. Те са емоционални, харизматични, обичат живота и привличат по естествен начин вниманието към себе си. Те имат високо мнение за себе си и привличат всички като магнит. Те просто обичат да са центъра на вниманието. Най-умните и забавни шеги винаги излизат от тяхната уста.

По-голяма долна устна

Устни

Бъдете честни със себе си: вие просто не сте създадени да работите в офис. Как може човек просто да си стои на дупето по цял ден, докато навън се случват толкова много неща, а още повече очакват да бъдат открити от вас? Хората с по-голяма долна устна знаят как да се забавляват. Вие просто се нуждаете от по-енергичен начин на живот, нови запознанства, нови дестинации и нови впечатления. Вие сте любопитни, социални и отворени към всичко ново. Вие сте човек, който може да води хората по пътя към нови приключения.

Обикновени устни

Устни

Хората с обикновени устни обикновено са уравновесени и решават проблемите, които им се изпречат на пътя, с много здрав разум. Тяхната сила се крие в способността да изслушват другите. Те приемат критиките и уважават мнението на другите. Да ги извадите от равновесие е почти невъзможно. Но въпреки стоманения си стоицизъм, те обичат да се смеят и чашата винаги е наполовина пълна за тях.

Тънки устни

Устни

Хората с тънки устни по правило са самотници. Но това не им пречи, на тях им харесва да са сами. Когато трябва да се справят с някакъв проблем, те разчитат предимно на себе си. Ако имате тънки устни, вероятно сте от типа хора, които не се нуждаят от компания, за да отидат на кино или на разходка, или пък на почивка на някой далечен остров. Но въпреки любовта към самотата, вие се чувствате идеално вкъщи в компанията на тесен кръг от близки хора. Бързо намирате общ език с нови хора и преценяте всеки спрямо действията му.

Остро изрязана горна устна

Устни

Хората с подобни устни са креативни от главата до петите. Те често са талантливи художници или музиканти. Притежават невероятна памет и лесно си спомнят имена и лица, поддържат контакт с всеки, когото познават и винаги знаят новите клюки. Те са социални, търсят начини за себеизразяване под всякаква форма и почти винаги постигат страхотни резултати в работата си.

Горна устна с плавна извивка

Устни

Ако вашите устни са с плавна извивка, най-вероятно сте страстни, чувствителни и мили. Лесно се разстройвате и съчувствате на всеки, застигнат от неприятна ситуация или проблем и винаги намирате време да помогнете на другите. Вашето призвание е да помагате и да се грижите за онези, към които съдбата не е била толкова благосклонна. Хора като вас карат света да се върти.

Почти права горна устна

устни

Хора с подобни устни са най-отговорните и надеждните на планетата. Тяхното мото е "Свърши си работата, дори ако боли." Те не знаят значението на думата "невъзможно" и крайните срокове не ги притесняват. Те винаги правят всичко навреме. Любимите им хора и приятелите им знаят, че могат да разчитат на тях в почти всяка ситуация. За тях не съществува нерешим проблем.

Малки пухкави устни

устни

Хората с устни като тези често са кокетни, измамни и обичат да флиртуват. Главният им приоритет в живота са техните чувства и комфорт. Ако те самите не се грижат за себе си, никой друг не би го направил. Когато ги срещнете за първи път, те правят впечатление на егоисти, но в действителност не е точно така. Те са страстни и отдадени приятели, от онзи тип хора, които ще се отзоват на помощ на момента. Те никога не поставят своите интереси над тези на останалите. Но никога не биха направили нещо, което да навреди на самите тях. Поради тази причина обикновено животът се развива добре за тях.

Много тънка горна устна

устни

Хората с тънка горна устна притежават несравними лидерски качества. Сякаш във вените им тече не кръв, а огън. Те са добри в убеждаването на другите и знаят как да използват оръжията си по най-добрия начин. От тях сякаш струи живителна енергия. Успехът им е гарантиран, независимо какво се случва. Въпреки това те трудно задържат партньори до себе си, защото главната им цел в живота е да бъдат някой, а не с някого.

източник: brightside.me

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЗдравни съветиЛайфстайлСнимкиПатологияЛюбопитноАлт. медицинаНовиниЛечения