Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Студенти споделят вдъхновяващи промени на университетските си общежития

Студенти споделят вдъхновяващи промени на университетските си общежития

Студенти споделят вдъхновяващи промени на университетските си общежития - изображение

Напускането на дома при записването в университет за много от нас е първият истински опит на независимост и свобода. Най-накрая можем да се храним, когато преценим, да оставаме до късно и да обличаме това, което смятаме за най-подходящо. Въпреки че тези промени определено са вълнуващи, има една част от живота в университета, която студентите намират по-трудна за приспособяване: настаняването.

Не е тайна, че стандартът на студентски общежития и квартири варира – някои хора живеят в общи стаи с размер на кутии за обувки, а други се къпят в разкош в мезонети. Докато някои университети налагат правила и регулации за това какво (не) можете да промените в дома си за бъдещите от три до пет години, новопостъпили студенти споделят в Туитър невероятните преустройства на университетските си квартири.

Студентско общежитие
Преди и след

От студент, който създава посветен на кафето ъгъл в стаята си до модни обновления като тюркоазен килим, предпочитанията и възможностите се различават.

Студентско общежитие

Преди:

Студентско общежитие

След:

Студентско общежитие

Студентско общежитиеДокато все повече студенти публикуват снимки на стаите си в Туитър, има и такива, които решават да се пошегуват с породилата се преди-и-след тенденция.

Студентско общежитие

Редактор: Наталия Тотева

Източници: independent.co.uk, twitter.com

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

Категория