Начало Лайфстайл За свободното време Живот и Ум Силната жена няма нужда от недорасли момченца до себе си

Силната жена няма нужда от недорасли момченца до себе си

Силната жена няма нужда от недорасли момченца до себе си - изображение

Силните и уверените жени задвижват света напред. Тези удивителни същества са наясно със своята ценност. Знаят точно какво искат да постигнат и да вземат от живота и не стоят със скръстени ръце, чакайки мечтата им да се сбъдне. Те работят здраво, за да постигнат целите си.

Но най-важното: Силните жени са изцяло независими от мъжете.

Те никога няма да прекланят глава пред мъж, и никога няма да слушат покорно, защото силните и смелите жени не се страхуват да останат сами.

За да станат такива, каквито са, те са минали през много в своя живот. От това и знаят, че човек никога не може да бъде щастлив, ако сам не си създаде поводи за щастие. Но трябва да се преживеят множество безсънни нощи, преминаващи в съзерцания и размишления над живота, за да стигне човек до такъв хармоничен начин на мислене.

Силната жена знае колко ценно е времето й и отказва да го пилее с хора, които не си заслужават.

Силната жена живее живота си по свои собствени правила. Поставя си ясно очертани граници, които безкомпромисно спазва.

Но преди всичко, силната жена не приема връзката като сигурно гнездо, в което да се сгуши и отпусне. За нея бракът е истинско житейско предизвикателство, силно преживяване, което може да те накара да разпериш крила и да летиш, но не и да влизаш в кафез.

Затова и силната жена няма нужда да се "установява", както е прието масово в обществото, дори да не си намерил истински правилния човек. Тя винаги би предпочела да се фокусира върху собственото си израстване.

Именно затова тези удивителни същества, които ние наричаме силни жени, не биха губили времето си за някой комплексиран, изпълнен с несигурност, инфантилен мъж. Пред подобна перспектива винаги биха избрали да прекарат живота си в работа, духовно развитие и сбъдване на мечти, вместо да се заробват във връзка, която само би ги дърпала надолу.

За тях има огромна разлика между това да бъдеш сам и самотен. Когато си сам, можеш да се отдадеш на всичко, което си поискаш, и да бъдеш в мир със себе си. Докато във втория случай е по-вероятно да изпаднеш, когато се обвържеш с неправилния човек, от когото зависи твоето щастие. Това би те обрекло.

Но силната жена… тя винаги би избрала себе си.


Редактор: Милена Минчева

Източник: thepowerofsilence.co

Снимки: unsplash.com

Още по темата:

5.0, 3 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСпортПсихологияЛюбопитноСнимкиРецептиХранене при...ЛеченияЗдравни съветиПатологияСоциални грижиНовиниАлт. медицинаТестовеФизиологияОрганизацииИсторияАнкетиКлинични пътекиДиетиНормативни актовеСпециалистиЗаведенияБотаника