Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Самотен дядо построи басейн в двора си за децата от квартала

Самотен дядо построи басейн в двора си за децата от квартала

Самотен дядо построи басейн в двора си за децата от квартала - изображение

Ейви и Кийт са щастливо семейство , в продължение на 66 години. За съжаление Ейви се разболява от рак и малко след това умира. Самотен, останал насаме със спомените си ,Кийт е потиснат и губи вяра. "Не може да си представите какво е чувството да загубиш любим човек. Плача много, защото тя не е тук при мен“, разказва през сълзи господин Дейвисън.

самотен дядо

Той постоянно мисли какво да промени в неговия живот, за да се почувства поне малко щастлив и да се избави от злокобната тишина в техния общ дом.

След дълги размисли той решава да построи голям басейн в задния двор на къщата си. Но не за себе си, а за децата от квартала. Наема работници и те бързо изграждат новото съоръжение. В началото на тази година той отваря басейна в Морис, Минесота.

самотен дядо

Това се оказва и неговото спасение от тишината! Игри, смях, забавления и много детски гласчета. Той приема присърце ролята на „охрана“, който зорко ги наблюдава и се грижи за безопасността на малчуганите. Така преминава един негов ден.

самотен дядо

Пенсионираният съдия има три големи деца, но все още няма внуци. Въпреки това съседите му категорично заявяват: "Ти се грижиш за нашите деца. Те са щастливи и се забавляват. Това са твоите внуци“.

самотен дядо

Басейнът е толкова известен, че рядко може да остане без посетители. А, когато това се случи 94 годишният Кийт се възползва от момента и плува.

самотен дядо

Към днешна дата всички малчугани от квартала обожават любимия си „ дядо“, а неговите дни са огласени от детски смях. Той има толкова много посетители, че къщата му  вече никога няма да бъде тиха. Самотата и тишината вече не са част от неговото ежедневие.

 източник: boredpanda.com

 по статията работи: Илияна Стоянова

5.0, 2 гласа

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

Категория