Начало Лайфстайл Интимно 18+ Психометричен тест: Широкоскроен или благоразумен сте? (резултат)

Психометричен тест: Широкоскроен или благоразумен сте? (резултат)

Психометричен тест: Широкоскроен или благоразумен сте? (резултат) - изображение

Дайте си 2 точки за всяко "а", 1 точка за всяко "б" и 0 точки за всяко "в".

Оценка

40-50 точки

Независимо дали осъзнавате това или не, вашите точки показват , че сте изключително срамежлива личност, вероятно с много високи морални ценности.

Доколкото тези ценности са достойни за уважение съвременното общество, може би си заслужава да припомним, че всеки модел си има две страни. Стандарти за морал, установени от една личност за това кое е или не е правилно за обществото и съответно как трябва да постъпва цялото общество, не са непременно същите като онези, определени от друга личност. В такива случаи е много трудно да се каже кой е прав и кой греши, ако наистина може да се твърди, че нещо е правилно или погрешно при подобни обстоятелства.

И така, доколкото сте прав да се придържате към своите си морални ценности, дори до степен на превръщането ви в кампаниен борец срещу онова, което намирате за неправилно в нашето общество, опитайте се да запомните, че всеки има различни желания и обича различни неща, а понякога, съвсем случайно, няма нищо лошо в това да се позабавлявате мъничко, да сте по-палав и да "подсолите" мъничко живота си.

25-39 точки

Явно сте широко скроена личност и със сигурност не сте срамежлив.
Доколкото имате разумно високи морални ценности, вероятно сте личност с реално чувство за хумор, която същевременно може да се приспособи към повечето положения. Така например, ако сте на купон, можете да се държите достойно, но ако случаят го изисква, можете да разменяте пикантни шеги и намеци и да се отпуснете.

Вие сте в благоприятното положение да можете да се наслаждавате на най-доброто от двата свята и може би затова животът ви е по-богат.

По-малко от 25

Вашите точки показват, че наистина сте широкоскроен, с добро и реално чувство за хумор, с дух на младеж или девойка.

Вие сте в благоприятното положение да сте изключително широкоскроена личност и да не се шокирате лесно, ако изобщо може да бъдете шокирани.

Единственото предупреждение към вас е да внимавате никога да не се опитвате насила да налагате здравите си и широкоскроени възгледи. Просто запомнете, че не всеки е толкова толерантен колкото вас към по-мащабните аспекти на съвременното общество и трябва да уважавате другите хора и възгледите им. Може би ги намирате за "лелки и чичковци" или досадници, но не забравяйте, че те също имат право на мнение толкова, колкото и вие. Затова трябва да приемете тези хора и да се възхищавате на смелостта им да изразят мнение, дори ако вашите възгледи са диаметрално противоположни на техните.

Вижте въпросите ТУК

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлПсихологияЗдравни съветиСнимкиНовиниСпортЛюбопитноТестовеАнкетиИсторияДиетиИзследвания