Начало Лайфстайл Аз и моето семейство Домашен любимец Приятели завинаги: Бебе и малтретирано куче стават неразделни

Приятели завинаги: Бебе и малтретирано куче стават неразделни

Приятели завинаги:  Бебе и малтретирано куче стават неразделни  - изображение

Преди 7 години кучето Нора става част голямото семейство на Елизабет и нейния съпруг, което взема четириногото от приют. В него животното е настанено, след като е малтретирано от предишните си собственици.
„Помня ясно този ден. Когато видях Нора в клетката, усетих, че е различна. В очите й улових топлина и доброта. Възхищавах й се, че след всичко преживяно, е толкова силна. Знаех, че правя правилния избор и тя няма да ме разочарова“, споделя Елизабет.

бебе и куче

В началото Нора не установява никакъв контакт с многочленното семейство, което включва 3 деца, 3 котки и още 2 осиновени кучета. Когато някой от тях се доближи до нея, тя се плаши и бяга, заради болезнената травма в миналото. Четириногото се „отпуска“ единствено в компанията на бебето Арчи. Постепенно това необичайно сближаване се превръща в истинско приятелство, което е необяснимо за останалите членове от семейството.

бебе и куче

„Арчи е много спокойно добро и щастливо бебе, а животните усещат това. С Нора са голяма комбина и вършат безброй пакости заедно", споделя Елизабет. Тя казва, че нито за миг кучето не изпуска от очи сина й.
"Когато къпя бебето, Нора седи пред вратата на банята и чака да приключим. Ако кърмя Арчи, кучето ни наблюдава. Те дори спят заедно", продължава майката.

бебе и куче

Елизабет снима ежедневните и забавни ситуации, в които четириногото и неговият малък приятел попадат и решава да пусне снимките в социалните мрежи. Подвизите на двамата стават любими на повече от 100 000 последователи в мрежата.

семейство

„От малки уча децата да уважават животните и да се отнасят добре с тях. Виждам как нашите домашни любимци се доверяват много на синовете ни и изпитват привързаност към тях. Процесът е двустранен", заключва Елизабет.

източник: boredpanda.com

по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияПсихологияЛайфстайлЗдравни съветиСнимкиЛюбопитно