Начало Лайфстайл За свободното време Култура и изкуство Поли Генова с нова песен в подкрепа на онкоболните деца в България

Поли Генова с нова песен в подкрепа на онкоболните деца в България

Поли Генова с нова песен в подкрепа на онкоболните деца в България - изображение

Поли Генова представи новата си песен "Две" и клипа към нея, които са в подкрепа на онкоболните деца в България. Промоцията на парчето се състоя на 29 ноември в шоурума на BoConcept.

Песента е създадена по молба на родители от Сдружение "Деца с онкохематологични заболявания", които се обръщат към Поли за съдействие и подкрепа в борбата с тежката болест. В клипа на парчето участва момиче, което е надвило левкемията. Сюжетът му засяга живота на две деца, които споделят всичко, до момента, в който едното е повалено от коварната болест. Истинското им приятелство побеждава не само заболяването, но и съдбата.

"Истински съпреживявам каузата, както аз лично, така и целият екип, който работи по създаването на "Две". Надявам се хората да усетят посланието така силно, както ние. С "Две" искаме да напомним на всички, че има такава страшна болест и някои деца се борят с нея ежедневно. Те имат нужда не просто от шумни кампании за набиране на средства, но и от емоционалната подкрепа на своите близки и на всички нас", коментира Поли Генова.

Писта "Лалето" на Витоша се превръща в декор за заснемането на клипа. Въпреки че условията са почти зимни, екипът качва пиано, виолончело, контрабас и две виоли. В песента се преплетено и изпълнението на камерен оркестър под аранжимента на Косьо Цеков от ФСБ, с цел да се постигне максимално внушение.

"Минусовите температури бяха изпитание за нас и за музикалните инструменти, но ефектът си струваше, защото има уникални кадри и неповторимо звучене", разказва Поли.

Песента "Две" е по музика и текст на Жени Джамбазова. Константин Цеков, Александър Кипров - син и Борис Чакъров работят съвместно върху аранжимента, а бек вокалите са на момичетата от трио LaTiDa. Режисьор на видеото е Евгени Тодоров от New Generation Arts, а продуцент е Bon-Bon Music.

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияИсторияНаправления в медицинатаНовиниЛюбопитноНаучни публикацииСпециалистиПсихологияВидеоИзследванияЗаведенияОрганизацииКлинични пътекиНормативни актовеАлт. медицинаПрезентацииЛайфстайл