Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Памела Андерсън в откровено интервю за менопаузата и новия мъж в живота й

Памела Андерсън в откровено интервю за менопаузата и новия мъж в живота й

Памела Андерсън  в откровено интервю за менопаузата и новия мъж в живота й - изображение

Памела Андерсън даде интервю за британско издание, в което разкрива подробности за промените, които се случват в личния й живот.

Към днешна дата 50-годишният секссимвол се занимава активно с правата на животните, околната среда и бежанците. Въпреки че води активен начин на живот, звездата споделя, че преди месеци се е чувствала самотна, когато е живяла в имението си в Малибу.

"Готвех постоянно, но знаех, че никой няма да се появи. Приятелите ми не идваха на гости. Вечерях си сама. Бях самотна и почувствах, че просто трябва да се махна, усещах, че съм се изчерпала тук", разкрива актрисата.

Памела Андерсън  в откровено интервю за менопаузата и новия мъж в живота й

Едната причина да изпадне в подобно състояние са нейните деца, които вече са напуснали дома. Другата причина е, че точно през този период секссимволът се сблъсква с началните етапи на менопаузата.

"Усещах, че нещо се случва. Определено чувствах промяната и осъзнавах, че навлизам в менопаузата. Бях много емоционална, пишех стихотворения, мечтаех, а след това мислех за много неприятни неща", разкрива тя.

Андерсън споделя, че винаги се е страхувала от това състояние, защото го асоциира с проблемите, които нейната майка е имала през този период. 

Памела Андерсън  в откровено интервю за менопаузата и новия мъж в живота й

"Преминах през всякакви етапи - хормоните ми бушуваха, имах постоянно горещи вълни и често сменях настроенията. Усещах, че понякога не съм себе си, но в следващия момент осъзнавах, че трябва да се стегна. И до ден днешен не искам да измъчвам всички около мен, заради състоянието в което се намирам", признава сексимволът.

Помощ на актрисата през този труден период оказва новият й приятел - френският футболист Адил Рами, който Андерсън среща случайно, докато е на почивка в Сен Тропе през лятото. Към днешна дата актрисата живее в Марсилия с 18 години по-младия си приятел. 

Памела Андерсън  в откровено интервю за менопаузата и новия мъж в живота й

"Когато се запознахме, той ми каза: "Невъзможно е да си на 50, моля те, нека ти погледна шофьорската книжка! След като му я показах, той продължаваше да не ми вярва за възрастта ми", разказва актрисата.

"Спасителката на плажа" споделя, че Адил не спира да й прави комплименти.

"Той непрекъснато ми повтаря: "Ти си на 30, а не на 50. Има много момичета по-млади от теб, а ти по нищо не им отстъпваш!"

"Има страшно много връзки, които се градят на фалшиви взаимоотношения. И много хора искат да се говори за тях. Ние не искаме това. Той не е с мен, за да бъде знаменитост, просто държи много на мен," споделя Памела и заключва: "Той е добър човек!"

По статията работи: Илияна Стоянова

Източник: dailymail.co.uk

Снимки: rmcsport.bfmtv.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайл