Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Модел, мис, и танцьорка – другото лице на съвременния учител

Модел, мис и танцьорка – другото лице на съвременния учител

Модел, мис и танцьорка – другото лице на съвременния учител - изображение

Извън работно време учителите практикуват и редица други занимания. Но техните хобита не им пречат да бъдат истинско вдъхновение за учениците си, особено ако изглеждат като супермодели. Вижте няколко такива:

Дежинай

Дежинай

Дежинай обича да украсява класната стая, за да направи учебния процес по-интересен за малките. След работа тя прекарва много време във фитнес залата. Учителката смята, че спортът трябва да бъде неизменна част от ежедневието на децата. Поради тази причина, всяка сутрин всички задружно правят упражнения, преди да стартира учебният процес.

Никола Ферони

Никола Ферони

Външният вид на господин Ферони със сигурност изумява и вдъхновява неговите студенти (а и не само). Той е преподавател по социални науки и обещава на студентите си, че ако изкарат 6 на тестовете, ще напише имената им с къна върху ръката си. И го прави. Никола обяснява избора си на професия по следния начин: "Когато бях дете, исках да бъда супергерой, психолог, философ, филантроп, актьор ... затова сега съм учител".

Бенджамин Сон

Бенджамин Сон

Бенджамин е красива и трудолюбива учителка по английски език. Външният й вид определено мотивира нейните студенти, които постигат забележителни резултати в редица международни състезания и конкурси. Истински професионалист и работохолик.

Майкъл Бонър

Майкъл Бонър

Майкъл Бонър определено е човек с голямо сърце. Неговите ученици са от социално слаби семейства, а учителят осъзнава, колко му е трудно да преподава, когато знае историите на тези деца. Танците и музиката му помагат да се справи с тези проблеми и да бъде обожаван от малките.

Майкъл Бонър

Телевизионната водеща Елън Дедженеръс дарява на училището чек на стойност 25 000 долара, с които да се закупи модерно оборудване за учебното заведение.

Патрис Браун

ПАтрис Браун

Определено всяка една от снимките на Патрис предизвиква горещи дискусии сред родителите на учениците. Голяма част от майките критикуват Браун за тесните й дрехи, но бащите не виждат нищо притеснително във външния й вид.

Крис Пек

Крис Пек

Крис е перфектният преподавател. Той разказва уроците си по увлекателен начин, а учениците му винаги вземат участие и разсъждават върху тях. Малката тайна на Крис е, че им позволява да четат това, от което наистина се интересуват.

Джордин Годард

Джорджин

Джордин е учител в начално училище и бивша Мис Колумбия. Тя се вдъхновява от своите ученици и винаги подкрепя тяхното самоизразяване чрез изкуството.

учител

Учителката продължава да участва в конкурси за красота. Сигурни сме, че ще спечели още титли.

Пиетро Босели

Пиетро Босели

Когато гледате снимките на Пиетро, едва ли ви идва наум, че той преподава в университет и е учител по математика. Босели се опитва да запази в тайна другата си професия – моделството, тъй като смята, че колегите му ще спрат да комуникират с него. Към днешна дата италианецът отново е модел, но не спира да помага на учениците си. Той често прави дарения, които подпомагат образованието в световен мащаб.

Парк Хиун Сео

Парк Сео

Това определено е най-атрактивният преподавател от Южна Корея. Студентите споделят, „че си струва да се посещават нейните класове". И разбираме защо.

Шейкх Али

Шейкх Али

Да, Шейкх Али наистина е преподавател, но по бели денс танци. Тя прави истинско шоу чрез изпълненията си на живо. Ако искате да ви води частни уроци, то побързайте да се свържете с нея. Не гарантираме, че ще има свободни часове.

 източник: brightside.me

 по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиЛюбопитноПсихологияНовиниСоциални грижиОбразованиеИстория